BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3. BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

GELENEKSELLEŞEN TURNUVA İLE PERSONEL ARASINDA KAYNAŞMA SAĞLANIYOR

19 Ekim 2024 Cumartesi, 09:09
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3. BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen ‘3. Birimler Arası Futbol Turnuvası’ başladı. Personelin motivasyonunu artırmak, birimler arası kaynaşmayı sağlamak, birlik ve beraberlik duygularının artırılması amacıyla birimler arası futbol turnuvası her yıl düzenleniyor. Turnuvada Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü’nden takımlar ilk maçlarını gerçekleştirdi.

 

Turnuvanın ilk maçı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok’un katılımıyla Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yapıldı. Toplam 18 takımın karşı karşıya geleceği turnuvada, maçlar tek devreli lig usulü yapılacak. A ve B Grubu’ndan oluşan takımlarda, her grupta ilk 4’e girenler bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Bir üst turda çapraz eşleşme yapılacak ve sonucunda 3.’lük ve 4.’lük maçları ile şampiyonluk maçı yapılacak. Büyükşehir Belediyesi şampiyonu ile MESKİ şampiyon takımı ise, final maçında karşı karşıya gelecek.

 

Tok: “Personelimizin kaynaşması, hepimizi mutlu eden bir şey”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, bu yıl 3.’sünü gerçekleştirdikleri ve gelenekselleşen birimler arası futbol turnuvasını başlattıklarını belirterek, “Turnuvanın 2.’sini yaptığımız zaman, seçim öncesine denk gelmişti. O zaman, ‘Vahap Başkanımız seçimi açık ara alacak ve biz turnuvanın 3.’sünü de yine O’nun önderliğinde yapacağız’ demiştik. Şu anda, o sözümüzü tutmuş olmanın vermiş olduğu rahatlık var. Takımlarda oynayan oyuncuların hepsi;  birimlerimizde çalışan personelimiz, halkımıza hizmet eden insanlar. Çalışıyorlar, emek sarf ediyorlar, yoruluyorlar. Halka hizmet etmenin gururunu yaşıyorlar, ama onların aynı zamanda aileleriyle geçireceği, birbirleriyle kaynaşacakları ortama da ihtiyaçları var. Aileleriyle, çocuklarıyla beraber geldiler ve hoş bir zaman geçiriyorlar” dedi.

 

Turnuvalarda daire başkanlarının da yer aldığını sözlerine ekleyen Tok, “MESKİ Genel Müdürlüğümüz de kendi içinde bir turnuva düzenliyor. Sonunda onların şampiyonuyla, Mersin Büyükşehir’in şampiyonu karşı karşıya gelecek. Turnuvayı o şekilde bitirmeyi düşünüyoruz. Personelimizin bu şekilde kaynaşması hepimizi mutlu ediyor. Ast üst olayı yok. Herkes kendi içinde güzel bir çalışma yapıyor” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
19 EKİM MUHTAR GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI
KARİYER MERKEZİ’NDEN LİSE ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 3. BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI
19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ" KUTLU OLSUN."
VALİ PEHLİVAN, ŞEHRİN EKONOMİSİ MERSİN PROGRAMINA KATILDI
Tarsus Uluslararası Ashabı Kehf Anadolu İmam-Hatip Lisesinden Müftü Yığman’a Ziyaret
“Sebze-meyve sektörü tamamen arz ve talep dengesine bağlı.”
MERSİN FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLER DERNEĞİ SEZON AÇTI
TARSUS BELEDİYESİ, SORUNLARI YERİNDE TESPİTİ İÇİN KÖY GEZİLERİNE BAŞLADI
AK PARTİ'NİN HİZMETKARI BÜLENT GÖÇMEN ADAY