BORSA, ‘İLK’LERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR!!!

TARSUS TİCARET BORSASI, COĞRAFİ İŞARETLİ TARSUS SARIULAK ZEYTİNİ VE ZEYTİNYAĞINI KORUMAK VE MARKA DEĞERİNİ ARTIRMAK İÇİN WEB SİTESİ KURDU...

01 Ekim 2024 Salı, 15:36
BORSA, ‘İLK’LERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR!!!
-

Tarsus Ticaret Borsası tarafından Coğrafi İşaretle tescillenen Tarsus Sarıulak Zeytini ve Zeytinyağını korumak ve marka değerini artırmak için WEB Sitesi kuruldu.
Ticaret Borsası tarafından kurulan WEB Sitesi’nde, Coğrafi İşaretli Tarsus Sarılulak Zeytini ve Zeytinyağını bu siteden sipariş verilebilecek.
 
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, yaptığı açıklamasında, Tarsus Ticaret Borsası’nın ‘İlk’lere imza atmaya devam ettiğini belirterek, “
Tarsus Ticaret Borsası tarafından coğrafi işaretle tescillenen Tarsus Sarıulak Zeytini ve Zeytinyağı her platforma tanıtmak için yoğun bir gayret gösterdiklerinin altını çizdi.
Borsa Başkanı Teke, “Tarsus Ticaret Borsası, her dönem proje üreten bir kurum. Bizde bu dönem yeni işlere imza atma gayreti içerisindeyiz tabi ki. Tarsus Ticaret Borsası her zaman  ilkleri başarmış bir kurum
Yakın zamanda düzenlediğimiz toplantıda Coğrafi İşaretli Tarsus Sarılulak Zeytini ve Zeytinyağımızın marka bilinilirliğini,değerini, tanınırlığını ve üreticisine sağlayacağı katma değeri değerlendirdik.
Bu amaçla hem coğrafi işaretli ürünlerimizin rekoltesini kayıt altına almak hemde tüketiciye güvenilir ve adil ürün almasına olanak sağlayacak http://tarsussariulak.com/ web sitemizi oluşturduk.
Bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki;
Kendi vatandaşımızın, sağlıklı beslenmesini temin etmek başta kamunun ve sektörün temsilcileri olan bizlerin görevidir. Bu noktada; üyelerimizle aldığımız ortak karar neticesinde coğrafi işaretli ürünlerimizin satışını yapmak isteyenler mutlaka üretim miktarı, alım miktarını, hangi mevkiden alındığını belgelendirmesi gerekecek.
Bu sitede coğrafi işaretli Tarsus Sarıulak Zeytini üreten Çifti Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı  üreticilerimiz ve Tarsus Sarıulak Zeytinyağını imal eden firmalarımız ürünlerini güvenli bir dijital platformda tüketicilerimize satışa arz edecekler. Bu siteden coğrafi işaretli ürünler sipariş verilebilecek. Bu sitenin öncelikle hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN’E TAŞINMASI PLANLANAN BALIK ÇİFTLİKLERİNE TEPKİ
GAZETECİ BEYHAN BALABAN'IN BABASI NİHAT BALABAN DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ
MERSİN'DE ZEYTIN VE ZEYTİNYAĞI ÜRÜN REKOLTESİ TAHMİN ÇALIŞMASI
BORSA, ‘İLK’LERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR!!!
BAŞKAN SEÇER, ŞAMPİYON TAKIM MSK İLE BİR ARAYA GELDİ
EMNIYET İLÇE MÜDÜRÜ ŞAHİN'DEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ZİYARET
KAYMAKAM AKYÜZ, KIZ ÖĞRENCİ YURDUNDA İNCELEMEDE BULUNDU
MERSİN’İN YAŞ ALMIŞLARI BÜYÜKŞEHİR İLE DAİMA GENÇ
BAŞKAN BOLTAÇ, YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CANDAN YÜCEER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ