Başkan Yılmaz; "Bu Zorlu Süreci Atlatmak İçin Tedbirlerimizi Arttırdık"

Toroslar Belediyesi, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında hastalığın yayılma riskinin fazla olduğu ortak kullanım alanlarında dezenfekte ve hijyen çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

23 Mart 2020 Pazartesi, 16:00
Başkan Yılmaz; "Bu Zorlu Süreci Atlatmak İçin Tedbirlerimizi Arttırdık"
2020-03-23 16:00:43 -

Bölgedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ait binalar, otobüs durakları, yolcu minibüsleri, sağlık merkezleri belli periyotlarla dezenfekte edilerek ilaçlanıyor. Salgının yayılmasını engellemek ve halk sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar vatandaşların da takdirini topluyor.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların daha huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmeleri için ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini belirterek; "Dünyaya yayılan ve sağlık açısından tehlike arz eden bu virüs elle temas edilen her yerde olabilir. Bu süreçte çok dikkatli olunması ve ellerin sık sık dezenfekte edilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın da Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan duyuruları dikkate almalarını, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Türk Yıldızları Mersin Semalarında: Nefes Kesen Gösteri 20 Nisan’da!
BAŞKAN SEÇER TRİBÜNDE, ZAFER SAHADA
TARSUS'TA GÖÇMENLERİN KALDIĞI EVDE YANGIN
Mersin’de Bisiklet Hırsızlığı Kamerada
7. ULUSLARARASI TOUR OF MERSİN’ GÖRKEMLİ FİNALLE SON BULDU
TARSUS SAHİL BANDI YOLUNDA MOTORSİKLET KAZASI: 1 AĞIR YARALI
AMASYA'DA 4, 6 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
MERSİN, DERİNCE'NİN İŞİNİ İLK YARIDA BİTİRDİ
SİLİFKE, KARŞIYAKA 'YI UZATMALARDA YIKTI
BAŞKAN BOLTAÇ'TAN MİTHAT PAŞA SEMT SAHASINA TRİBÜN YAPMASI İSTENİYOR