Başkan Seçer ‘CHP Mezitli Danışma Kurulu Toplantısı’na Katıldı; “İktidar Kapısının Anahtarı Hizmetten Geçiyor”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Mezitli İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘CHP Mezitli İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldı.

09 Haziran 2024 Pazar, 12:16
Başkan Seçer ‘CHP Mezitli Danışma Kurulu Toplantısı’na Katıldı; “İktidar Kapısının Anahtarı Hizmetten Geçiyor”
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
CHP gibi büyük bir ailenin ferdi olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Seçer, “Mersin emin ellerdedir, Mersin’de 7 ilçe belediyemiz bu dönem CHP’li Belediye Başkanları tarafından yönetilecek. Benim hiçbir endişem yok, her biri başarılı olacak. Enerjiniz halka geçiyor. Belediye başkanları temas edecek, gülecek, örgütler katkı sunacak yardımcı olacak” dedi. Seçer, “Başkanlarımızın yanındayız. Büyükşehir olarak 5 yıllık deneyimimizi, birikimimizi, Cumhuriyet Halk Partimizden kaynaklanan mücadele anlayışımızı gelecek 5 yılda da sürdüreceğiz” sözlerine yer verdi.
  
Mezitli Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı’na; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, CHP Mezitli Kadın Kolları Başkanı Sibel Coşkun, İlçe Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, CHP önceki dönem milletvekilleri, CHP önceki dönem il başkanları ve partililer katılım sağladı.
 
Seçer: “2029 seçimlerinde de çıtayı daha da yükselteceğiz”
Katılımcıların alkışlarıyla karşılanan Başkan Seçer, Mezitli’de çağdaş insanların yaşadığını ve hızla gelişen bir ilçe olduğunu belirtti. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’i bir kez daha tebrik eden Seçer, “İlçe bir taraftan fırsatlar sunarken, diğer taraftan da kontrolsüz bu nüfus artışını iyi yönetecek bir belediye yönetimine ihtiyaç duymaktadır. Aksi takdirde kentin gelişmesinden kaynaklı ortaya sunduğu fırsatlar kent adına dezavantaja dönüşebilir. Burada Belediye Başkanımızın bu sosyolojik gerçekle kenti tabi ki başta Büyükşehir Belediyesinin desteği ile yönetme anlayışı içerisinde olacağından hiçbir endişem yok” sözlerine yer verdi.
 
Belediye Başkanının seçim kampanyasının seçildiği günden itibaren başladığının altını çizen Seçer, “Benim kampanyam 31 Mart 2019 tarihinin akşamında başlamıştır. Belediye başkanının 5 yıl sonra halkın karşısına çıktığında söyleyebileceği, anlatabileceği ya da vatandaşın teşekkür edebileceği hizmetlerinin olması lazım. Şimdi Ahmet Serkan Tuncer Başkanımızın da kampanyası 31 Mart 2024 akşamı sonuçlar belli olduğundan itibaren başlamıştır. Benim kampanya devam etmektedir. Umut ediyorum; 5 yıl sonunda Büyükşehir Belediye Başkanları içerisinde en yüksek oyunu arttıran Belediye Başkanı olma hüviyetini nasıl kazandıysak, 2029 seçimlerinde de çıtayı daha da yükselteceğiz” diye konuştu.
 
“Halkın sevgisini kazanmanın tek yolu çalışmak”
Halkın sevgisini kazanarak oyları artırmanın tek formülünün çalışmak olduğuna vurgu yapan Seçer, “Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi gibi 100 yıllık bir siyasi parti için kendisinden uzak duran, önyargıyla hareket edip oy vermeyen insanlara gitmek, Cumhuriyet Halk Partililerin hizmet için çalıştıklarını, bu partinin kurucu iradesinin ve önderinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu ve bugün bu partide görev yapanların aynı çizgide gittiğini anlatmak lazım. Yolu yaparsınız, sosyal politikalar uygularsınız ama o hizmeti yaptığınız yere gidip dokunmazsanız, o insanlara bizzat başkan olarak anlatmazsanız, kendinizi hissettirmezseniz, gerçekleri anlatmaz iseniz yaptığınız hizmetlerin kıymeti olmuyor” ifadelerine yer verdi.
 
“Belediye başkanlığı insana dokunmak, herkese gitmektir”
“Belediye başkanlığı insana dokunmak, belediye başkanlığı herkese gitmek, belediye başkanlığı çok çabuk insanların derdini anlatabileceği makamlar olmalı” diyen Seçer, yurttaşın her biri ile bire bir görüşmek zorunda olunduğunun altını çizdi. ‘Alo 185, Teksin’in Mersin’de çok etkin kullanıldığını ve arayan herkesin derdine çözüm bulunduğunu belirten Seçer, Tarsus’tan Anamur’a kadar her yurttaşın sorununu bu sistem sayesinde bildiğini ve memnuniyetlerinde de haberdar olduğunu kaydetti.
 
“Mersin emin ellerdedir”
CHP gibi büyük bir ailenin ferdi olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Seçer, “Mersin emin ellerdedir, Mersin’de 7 ilçe belediyemiz bu dönem Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları tarafından yönetilecek. Benim hiçbir endişem yok, her biri başarılı olacak. Birlik, uyum, huzur içerisinde, memnuniyetle hizmet yapılırsa memnuniyet oranı artıyor. Enerjiniz halka geçiyor. Belediye başkanları temas edecek, gülecek, örgütler katkı sunacak yardımcı olacak” dedi.
 
Belediye başkanlarının hizmet etmek ve halka dokunmakla görevli olduğunu söyleyen Başkan Seçer; yaptığı yollar, modern toplu taşımalar, Evde Sağlık Hizmetleri, Okuma Salonları ve cenaze hizmetleri gibi birçok hizmeti için Mersinlilerin kendisine teşekkür ettiğini söyledi. Bu hizmetlerle halka dokunup onların yanında olacaklarını ve 4 yıl sonra genel seçimlerde iktidarın kapısını Büyükşehir Belediye Başkanlarının açacağını hatırlatan Seçer, “Bunu başaracağımıza inanıyorum. Bütün ilçe belediye başkanlarımıza şunu söylüyorum, ‘Asıl projelerinizi, bütçenizi, enerjinizi, zamanınızı sosyal politikalar konusunda harcayın. Emin olun kazanan siz olacaksınız’. Başkanlarımızın yanındayız. Büyükşehir olarak 5 yıllık deneyimimizi, birikimimizi, CHP’den  kaynaklanan mücadele anlayışımızı gelecek 5 yılda sürdüreceğiz. Bizden yana herkes rahat olsun” şeklinde konuştu.
 
Tüm Mersin’i çalışarak ve azmederek, birlik ve beraberlik içerisinde kıpkırmızı yapacaklarını söyleyen Seçer, “Gelecek günler, bugünlerden çok daha güzel olacak” diyerek sözlerine son verdi.
 
CHP Mezitli İlçe Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı’nda; CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ile CHP Mezitli İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz da birer konuşma yaptılar.
 
Danışma Kurulu; konuşmaların ardından soru-cevap ve partililerin söz almasının ardından sona erdi.
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Mersin Büyükşehir’in Kıyafet Evleri’nde Yine Bayram Sevinci Yaşanıyor
Mersin Büyükşehir’in Tüm Birimleri Kurban Bayramı’na Hazır, Ekipler Bayram Öncesi Tüm Hazırlıklarını Yaptı
Büyükşehir Ve Meski Yetkilileri Çamlıyayla’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Üzerine Uydu Takip Cihazı Takılan ‘Kızkalesi’ Ve ‘Mersin Üniversitesi’ Denize Bırakıldı, ‘Deniz Kaplumbağalarının Uydu İle İzlenmesi Projesi’ Hayata Geçirildi
Mersin Büyükşehir’in ‘Afet Ve İmar Çalıştayı’ Kent Paydaşlarının Katılımıyla Gerçekleşti
Mersin Büyükşehir’in Gönülden Sesler Korosu’ndan ‘Mersin’de Yaz Nağmeleri’ Konseri
Başkan Vahap Seçer’den Kurban Bayramı Kutlama Mesajı
Başkan Seçer, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 185. Kuruluş Yıl Dönümü Dolayısıyla Düzenlenen Programa Katıldı
Mersin Büyükşehir’in Çocuk Gelişim Merkezlerinde Karne Heyecanı
Mersin Büyükşehir Zabıtası Kent Huzuru İçin Çalışmalarını Titizlikle Sürdürüyor