Başkan Kocamaz Tarsus’ta Açılış Törenlerine Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

17 Aralık 2015 Perşembe, 11:29
G: 17.12.2015 - 11:39
Başkan Kocamaz Tarsus’ta Açılış Törenlerine  Katıldı
-

Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu öğrencileri ile Tarsus Belediyesi jimnastik ekibinin gösterileri ile başlayan törene, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Tarsus İlçe Garnizon Komutanı Vedat Toprak, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, oda dernekleri başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Tarsus’un altyapı bakımından birçok ilçeden önde olduğunu ifade etti.

Başkan Kocamaz,Tarsus'un adı ilçe ama bugün sahip olduğu değerler, şehrin aldığı hizmetler ve altyapı açısından ülkemizdeki birçok ili zorlayarak geçmiş bir ilçe. Tarsuslu her şeyin en güzeline sahip. Geçmişte belki çok çileler çekti, hizmet konusunda çok kısır kalmıştı ama 22 yılda geldiği nokta gerçekten Tarsus'a ve Tarsusluya yakışıyor. Biz Tarsus'a yine Şevket Başkanla birlikte bütün belediye çalışanlarıyla birlikte birçok hizmeti kazandırdık şeklinde konuştu.

Tarsus’un ihtiyaçlarına göre hizmetlerinin artarak devam edeceğini belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Biz elimizdeki her türlü imkanı Tarsus'ta yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat, daha temiz ve güvenli bir şehirde yaşayabilmesi adına seferber ediyoruz.  İlçemizin ihtiyaçlarına göre hizmetlerimiz artarak devam edecek ve bizlere güvenen insanlarımızın bu güvenlerini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğimizden hiç kimsenin kuşku duymamasını istiyorumdedi.

Tarsus’a yıllar boyu yaptığı hizmetlerden ve yaptıkları her hizmete destek olmasından dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı:

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN'DE AHİLİK HAFTASI COSKUSU
MERSİN'DE ARABANIN ÇADIRINI ÇALDILAR
SEÇER İLE BOLTAÇ, TSO'NUN MECLİS TOPLANTISINA KONUK OLDU
Sabri Tekli: MTOSB ciddi projelere imza atıyor
MİLLETVEKİLİ SÖYLEMEZ, MÜFTÜLÜK YERLEŞKESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU
MERSİN SAL'DA 2. HAFTA HEYECANI
İTFAİYE HAFTASI’NDA İTFAİYE PERSONELİNDEN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET
BAŞKAN SEÇER, TOROSLAR BELEDİYESİ’NİN ‘OSMANİYE MAHALLESİ GÜNDÜZ BAKIMEVİ’NİN AÇILIŞINA KATILDI
SAMSA KARAMEHMET CUMA GÜNÜ AİLE KABRİSTANINDA DEFNEDİLECEK
MUT'TA ZEYTİN HASADI BAŞLADI