Başkan Can, Vicdanen Yaptığım Her Hizmetin Arkasındayım

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vicdanen yaptığı her hizmetin arkasında olduğunu, yapılan her hizmetin ve projenin Tarsus’un faydasına olduğunu belirtti.

02 Haziran 2017 Cuma, 10:05
Başkan Can, Vicdanen Yaptığım Her Hizmetin Arkasındayım
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vicdanen yaptığı her hizmetin arkasında olduğunu, yapılan her hizmetin ve projenin Tarsus’un faydasına olduğunu belirtti.

Tarsus Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından 02/05/2017 tarih ve 2017/5-1 sayılı Meclis Zabıt Tutanağının oylanması ile başlayan Meclis diğer gündem maddelerine geçti.

Belediye Müdürlüklerinden gelen tekliflerin görüşüldüğü toplantıda, Kaleburcu Mahallesi 193 ada 9 nolu parsel ile Gaziler Mahallesi 4661 ada 1 nolu parsel üzerinde yapılacak okul binaları ile ilgili olarak Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ortak Hizmet Projesi yapılmasına, Ortak Hizmet Projesi kapsamında hazırlanacak anlaşmaları imzalamak üzere Belediye Başkanı Şevket Can’a yetki verilirken, Şehitkerim Mahallesi’ndeki, Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenlemesi ve Sağlıklaştırma Projesi Uygulama işi kapsamında, bölgenin enerji ihtiyacının sağlanabilmesi için, 597 ada 1 nolu parselde bulunan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası binasının yanına, 3433 Sokak üzerine, 6.00x3.50 ebatlarında TEDAŞ Genel Müdürlüğü adına, amacına uygun kullanılmak kaydıyla, 25 yıl süre ile, trafo yeri tahsis edilmesi; 5393 sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (g) bendine göre kararı uygulamak üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

Ayrıca mecliste,  Fevziçakmak Mahallesi 3966 Ada 4 nolu parselin, 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin (e) bendine göre satışına karar verilmesi, 5393 sayılı Belediye Kanununun 34. maddesinin (g) bendine göre kararı uygulamak üzere Belediye Encümenine yetki verilmesi ile ilgili teklif oy birliğiyle kabul edildi.

Mecliste ayrıca Mardin Kızıltepe ilçesinde görev sırasında yaralanan Polis Memuru Kemal Aydın’a 10 Bin TL nakdi yardım verilmesi oy birliğiyle karar verildi.

Dilek ve temennilerde söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, Ramazan ayını kutladı.

Diyarbakır ve Şırnak şehitlerine  başsağlığı dileyen Başkan Can, “Bugüne kadar aldığımız ve sattığımız her yerin arkasındayım. Berdan Nehri kenarında emin adımlarla ilerliyoruz. Tarsus’un ve herkesin faydasına olacak projeler geliştiriyoruz. Bu konuda benim vicdanım rahat. Aldığımız, sattığımız, yaptığımız her işte resmiyetle birlikte vicdanıma da danışırım. Vicdanen de ben her yaptığımın arkasındayım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Aldığımız kişileri yerleri fiyatları herkesle paylaşabiliriz. Biz şeffaf belediyecilik prensibiyle hareket ediyoruz” dedi.

Meclis sonunda Tarsus Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi öğrencileri kendilerine verdiği desteklerden dolayı Başkan Can’a yaptıkları 3 boyutlu tabloyu hediye etti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN'DE KAMYONETLE, MOTORSİKLET ÇARPIŞTI:1 YARALI
MANSUR YAVAŞ'TAN TARSUS BELEDİYESİ'NE ÖNEMLİ ZİYARET
ÇİFTLER NIKAHLARINI ARTIK MÜFTÜLÜKTE KIYDIRIYOR
“MERSİN’E EN BÜYÜK ESERİM HUZURU GETİRMİŞ OLMAK”
BAŞKAN SOFU, DAYANIŞMA YEMEĞİ VERDİ
Tarsus'ta Bıçaklı Şahıs Polis Tarafından Etkisiz Hale Getirildi
TARSUS'TA YABANCI UYRUKLULARIN EVİNDE YANGIN ...
BÜYÜKŞEHİR'DEN KARBOĞAZINA KIŞ SPORLARI MERKEZİ
Mersin Balık Pazarında 10 Kiloluk Fangri Mercanı
MERSİN'DE LASTİĞİ PATLAYAN TIR KAZASI KORKUTTU