Asker Tevfik Yasin Keser, Ambulans Uçakla İzmir'e Sevk Edildi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile görüşerek Mut İlçesi'nde askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanarak Mersin Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden Tevfik Yasin Keser'in (25), memleketi İzmir'e sevk edilmesini sağladı.

20 Ocak 2021 Çarşamba, 15:27
Asker Tevfik Yasin Keser, Ambulans Uçakla İzmir'e Sevk Edildi
2021-01-20 15:27:36 -

27 Temmuz 2020 tarihinde Manisa'dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne sevk edilen askerleri taşıyan otobüsün Mersin'in Mut İlçesi'nde şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan askerlerden biri olan Tevfik Yasin Keser, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla memleketi İzmir'e sevk edildi.

Geçirdiği kazadan dolayı tedavisi devam eden Tevfik Yasin Keser'in ailesi, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'dan oğullarının memleketleri İzmir'e sevk edilmesi için yardım istedi.

Ailenin talebini en kısa sürede yerine getiren Başkan Yılmaz, hastane yönetimiyle görüşerek askerin tedavi süreci hakkında bilgi aldı. Tedavinin İzmir'de devam etmesi için Sağlık Bakanlığı ile iletişim kuran Başkan Yılmaz, Keser'in ambulans uçakla İzmir'e sevk edilmesini sağladı.


Keser Ailesi; "Kendimizi Evimizde Gibi Hissettik"

Baba Sanlı Keser ve anne Sabriye Keser ise oğullarının ambulans uçakla memleketlerine sevk edilmesinde yardımcı olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

"Burada kendimizi evimizde gibi hissettik" diyen baba Sanlı Keser; "27 Temmuz 2020'de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne sevk edilen askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan oğlum Tevfik Yasin Keser, Mersin Şehir Hastanesi'ne getirildi. 6 aydır Mersin'de tedavisi devam ediyor. Bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan Mersin Valiliğimize, Toroslar Belediyemize, Mersin Şehir Hastanesi yönetimine ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar ve oğlumuza kendi kardeşleri gibi baktılar. Oğlumuzun ambulans uçakla İzmir'e sevki gerçekleşti. Tedavisi memleketimizde devam edecek. Toroslar Belediye Başkanı Sayın Atsız Afşın Yılmaz'a ilgi ve hassasiyetinden dolayı minnettarız" diye konuştu.


Başkan Yılmaz: "Şehit ve Gazilerimize Olan Vefa Borcumuz Ödenmez"

Keser ailesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da askere acil şifalar temennisinde bulunarak; "Cenab-ı Hak ordumuza, milletimize zeval vermesin, askerimizin ayağına taş değdirmesin. Bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden, huzur ve güvenliğimiz için her türlü zorlu koşullarda mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize şükran ve minnettarız. Kardeşimiz Tevfik Yasin Keser'e acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsus Üniversitesinde Düzenlenen Siber Güvenlik Eğitim Programı Başarıyla Tamamlandı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN NİSAN AYI 1. BİRLEŞİMİ BAŞKAN SEÇER BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
MÜDÜR KARADAĞ, TARSUS'TA SOĞUKTAN ZARAR GÖREN TARIM ALANLARINDA İNCEMELERDE BULUNDU
ÇAMLIYAYLA'DA ZİRAİ DONDAN ETKİLENEN BAHÇELERDE ZARAR TESPİT ÇALIŞMASI YAPILDI
Mersinli Ormancılar Nisan Ayı Değerlendirme Toplantısını Yaptı
MÜDÜR YARDIMCISI BAŞ, TARSUS'TA YAPIMINA BAŞLANAN OKUL İNŞAATLARINI YERİNDE İNCELEDİ
AKDENİZ MEYVE SİNEĞİNE KARŞI 120 BİN TUZAK DAĞITIMINA BAŞLANDI
TARSUS TRAFİK JANDARMA'SINDAN ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ
JANDARMADAN FUHUŞ VE İNSAN TİCARETİ OPERASYONU
VALİ TOROS'TAN GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI