Anamur İlçe Protokolü Çöken Duvarda İncelemede Bulundu

Anamur İlçe Protokolü geçtiğimiz günlerde istinat duvarı çöken Anamur Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

25 Şubat 2020 Salı, 12:11
Anamur İlçe Protokolü Çöken Duvarda İncelemede Bulundu
2020-02-25 12:11:45 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Anamur İlçe Kaymakamı İsmail Gültekin, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan’ın da aralarında bulunduğu heyete Anamur Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Akmeşe ve Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcısı Mehmet Temel eşlik etti.

İstinat duvarının yapılması ve gerekli önlemlerin alınması için ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunan heyet, çalışmaların bir an önce başlaması talimatını verdi.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç “ İstinat duvarının yapılması ve gerekli önlemlerin alınması için ilgili kurumlar ve birimlerle irtibat sağladık. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize tekrardan geçmiş olsun der, bir daha bu tarz hadiselerin yaşanmamasını temenni ederim.” Dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
TARSUS'TA "ÇOCUK KORTEJİ" VE "ÇOCUK FESTİVALİ" HAZIRLIĞI
TOROSLAR BELEDİYESİ ARAÇ PARKINI YENİ ARAÇLARLA GÜÇLENDİRDİ
Türk Polis teşkilatının 180. Kuruluş Yıl Dönümünde Mevlid Programı Düzenlendi
BAŞKAN ÇAKIR "LİMON İHRACATI YASAĞI KALDIRILDI"
HAMİLE KADINI ÖLDÜREN CİNAYET ŞÜPHELİLERİ YAKALANDI
ÇAMLIYAYLA'DA ŞAP HASTALIĞI'NA KARŞI AŞILAMA ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR
TARSUS'TA KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI
KAYMAKAM AKYÜZ'DEN, ŞEHİRKERİM İLE KIZILMURAT VERGİ DAİRELERİNE ZİYARET
TARSUS MUHARİP GAZİLER'DEN, KAYMAKAM AKYÜZ'E ZİYARET
TARSUSLU ÖĞRETMEN DURMUŞ ALİ GÜLAL, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI