Akdeniz Belediyesi Önünde Saat 21:00’de İstiklal Marşı Okundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrıyısıyla, tüm yurtta olduğu gibi Akdeniz Belediye binası önünde de “TBMM’nin açılışının 100’üncı yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla İstiklal Marşı okundu.

24 Nisan 2020 Cuma, 17:50
Akdeniz Belediyesi Önünde Saat 21:00’de İstiklal Marşı Okundu
2020-04-24 17:50:48 -

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 100’üncü yılı ve “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla; Akdeniz Belediye binası Türk bayraklarıyla donatıldı, tüm yurtta olduğu gibi tarihi gün nedeniyle, saat 21:00’de belediye önünde İstiklal Marşı okundu.
Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafenin korundugu ve maskelerin takıldığı törene, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve birim müdürleri katıldı.
Töreni takip eden gazetecilere açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak, TBMM’nin açılışının 100’üncü yılının tarihsel önemine dikkat çekti, 3 yıl sonra, 1923 yılında da ilan edilen Cumhuriyet ile birlikte Türk milletinin, tüm dünyaya, tarih boyunca özgür ve bağımsız kalacağını ispat ve ilan ettiğini dile getirdi. Başkan Gültak; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Çünkü onların sayesinde bugün buradayız. Türkiye Cumhuriyeti daha nice yüz yıllar yaşayacak” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
TARSUSLU ÖĞRENCİLER ÇÖMLEK SANATINI ÖĞRENDİ
MHP'Lİ BAŞKAN AKIN'DAN, EMNİYET AMİRİ AZBAY'A POLİS HAFTASI ZİYARETİ
Tarsus'ta boş durumdaki tavuk üretim çiftliğinde yangın
MERSİN SPOR KULUBÜ, TÜRK TELEKOM DEPLASMANINDA
TARSUS MEZARLIKLAR BİRİM AMİRİ YILMAZ'DAN, MÜDÜR ANTEPLİOĞLU'NA ZİYARET
Erdemli’de Trafik Kazası: 1 Ölü, 3 Yaralı
MERSİN ANAMUR DEMİRÖREN GÖLETİ İÇİN DSİ'DE İMZALAR ATILDI
VALİ TOROS, TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 180. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
BÜYÜKSEHİR GERİ DÖNÜŞÜM ATÖLYESİ’NDE ATIL MALZEMELER YENİDEN HAYAT BULUYOR
Seyir halindeki otomobil yandı