Adanalıoğlu’nun Önemli Ulaşım Güzergahı Olan Şıh İbrahim Hekim Caddesi Yenilendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, tarımsal üretimin yoğun olduğu Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

18 Ağustos 2023 Cuma, 10:51
Adanalıoğlu’nun Önemli Ulaşım Güzergahı Olan Şıh İbrahim Hekim Caddesi Yenilendi
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Adanalıoğlu’nda bölge halkı için büyük önem taşıyan caddelerden biri olan Şıh İbrahim Hekim Caddesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Cadde boyunca Seraların yoğunlukta olduğu, ağırlıklı olarak biber ve domates üretiminin yapıldığı Adanalıoğlu Mahallesi Şıh İbrahim Hekim Caddesi yine aynı bölgede bulunan türbe yoluna kadar asfaltlanmış oldu. Deforme olan yol, ekipler tarafından kısa sürede yenilenerek vatandaşların kullanımına sunuldu.

Seraların yoğun olduğu bölgedeki asfalt çalışması takdir topladı
Tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerden biri olan Akdeniz İlçesi’ne bağlı Adanalıoğlu Mahallesi’nin önemli caddelerinden Şıh İbrahim Hekim Caddesi’nde, bölge halkı için önemli bir yol çalışması gerçekleştirildi. Toplu taşıma otobüslerinin de kullandığı ve vatandaşların seralarına giden üreticilerin kullandığı cadde, zamanla kullanıma bağlı olarak deforme olmuştu.

2 kilometrelik caddede çalışma başlatan Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilk olarak yıpranmış asfaltı sökerek, bozuk zemini freze makinesi ile kazıdı. Asfalta hazırlık aşamasını bitirdikten sonra sıcak asfalt serimi yapan ekipler, yol çizgi çalışmalarını da tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu. Yenilenen yol sayesinde sürücüler ve yolu kullanan vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla kent genelinde birçok noktada çalışma yürüten ekipler, hem vatandaşların hem de üreticilerin takdirini topluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Paşa
19:05
19 Ağustos 2023 Cumartesi
Mersin büyükşehir belediyesi Erdemli ilçesi kargıpınarı mahallesi yavuz sultan selim caddesine acilen eş atmalı,yol köstebek yuvasına döndü
178.241.184.48
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Sıcak Havalarda Nelere Dikkat Edilmeli, Uzm. Dr. Çat Açıkladı; “Bol Su Tüketin, Suyun Yerine Başka İçecekler Koymaya Çalışmayın”
69’undan Sonra Mersin Büyükşehir’in Ekipleri Sayesinde Yeniden Ayakta
Büyükşehir’in Programında Ressamlar Karageçit’in Doğal Güzelliklerini Tuvallere Aktardı
Tarsus Ticaret Borsası URGE Proje Takımı, Amerika- New York’ta Düzenlenecek Fancy Food Show Fuarı’na Katıldı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Tarafından Tarsus Genelinde Cadde Ve Bulvarlarda Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Tarafından Düzenlenen ‘Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ Listesinde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nden 12 Firma Yer Aldı
Mersin’in Toroslar İlçesi Alsancak Mahallesinde Motosiklet Üzerinde Tabancayla Vurulan Salih Şahin Hastaneye Kaldırıldı
Mersin'in Tarsus ilçesi Çamalan bölgesi Alaman Mezarlığı Civarında Buğday Yüklü Tır Alev Aldı
Mersin Büyükşehir Sanatsal Etkinliklerle Çocukların Gelişimine Katkı Sunuyor
Başkan Seçer, Silifkeli Yurttaşlarla Buluştu: “Hizmetlerimizi Artırarak Devam Ettireceğiz”