Adana'da Genç Kadın Boğazı ve Yüzü Kesilmiş Halde Bulundu

Boğazı iki tarafından ve yüzü kesilmiş halde bulunup hastaneye kaldırılan kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

27 Kasım 2019 Çarşamba, 14:51
Adana'da Genç Kadın Boğazı ve Yüzü Kesilmiş Halde Bulundu
2019-11-27 14:51:44 -

Adana'nın Yüreğir ilçesinde boğazı iki tarafından ve yüzü kesilmiş halde bulunup hastaneye kaldırılan kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Olay Yüreğir ilçesine bağlı Seyhan Mahallesi 24 Sokak'ta meydana geldi. Saat 15.00 sıralarında vatandaşlar kaldırımda kanlar içinde yatan bir kadını görünce sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının boğazının iki tarafı ve yüzünün bıçakla kesildiğini belirleyip, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kadını Adana Şehir Hastanesine kaldırdı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen kadın yoğun bakıma alındı.

ZANLIYI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Bıçaklanan kadının Burcu Tokaker (32) olduğunu belirleyen polis, olayın olduğu mahalleyi ablukaya alarak, genç kadını kimin bıçakladığını bulmaya çalışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
ÇAMLIYAYLA'DA 23 NİSAN COŞKUSU
MERSİN'DE UÇURTMA ŞENLİĞİ
ÇOCUKLARA ŞENLİK TADINDA GÜNDÜZ BAKIMEVİ TÖRENLE AÇILDI
İSTANBUL'DA DEPREM DALGASI DEVAM EDİYOR
TARSUS’TA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU DOYASIYA YAŞANDI
TARSUS ÜNİVERSİTESİ, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI
BOZYAZI'DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU
MERSİN İDMAN YURDU U18 TAKIMI ŞANLIURFA'YA GİTTİ
DÜNYANIN ÇOCUKLARI MERSİN’DE EL ELE RENKLİ DANSLARINI SAHNELEDİ
BAŞKAN SEÇER VE MERAL SEÇER, ‘23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’ KUTLAMA TÖRENİNE KATILDI