23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir, Çocuklara Cübbelerini Giydirerek, Başkanlık Koltuğunu Geleceğimizin Mimarı Çocuklara Emanet Etti.

Baro Başkanı Gazi Özdemir ile avukatların çocukları başkanlık koltuğuna oturarak hayata geçireceği projelerini açıkladı.

23 Nisan 2022 Cumartesi, 09:57
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir, Çocuklara Cübbelerini Giydirerek, Başkanlık Koltuğunu Geleceğimizin Mimarı Çocuklara Emanet Etti.
2022-04-23 09:57:58 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Baro Başkanlığı koltuğuna oturan çocuklar, avukatların da taleplerini not alarak, güzel hizmetler sunacaklarını söyledi.
Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Özdemir, “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız, gelecekte belki de kutsal mesleğimizin en başarılı temsilcisi olacak. Avukatlık mesleğinin kutsallığını çocuklarımıza anlatabilmek için, 23 Nisan’da başkanlık koltuğunu çocuklarımıza emanet ettik. Baro Başkanı olarak, hepsinin güzel talepleri oldu. Mesleğimizin geleceğinin güvenli ellerde olabileceğini görmekten büyük mutluluk duydum. Çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BAŞKAN ALDEMİR, MÜFTÜLÜK YERLEŞKESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
ŞEHİTLERİMİZ, TARSUS'TA DUALARLA YAD EDİLDİ
SİLİFKE, "TAMAM MI DEVAM MI, DÜZCE CAM DÜZCESPOR" HAZIRLIKLARINI SÜRDÜYOR
ÖGRENCİLER'DEN " KUŞ YUVASI YAPIMI ATÖLYESİ"
Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı’dan  Bozyazı  Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu’na Ziyaret
KIR ÇİÇEKLERİ GÖZÜNÜ OLİMPİYATLARA DİKTİ!
VALİ TOROS BAŞKANLIĞINDA İL KOORDİNASYON KURULU 2025 YILI II. DÖNEM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
“TARSUS'TA DEFİNE ARAYAN ŞAHISLAR JANDARMAYA YAKALANDI”
YEŞİLTEPELİ KADINLAR, KARAGEÇİT'TE PİKNİK YAPTI
KURS MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNİN BİR ÖĞÜN YEMEKLERİ BÜYÜKŞEHİR’DEN