Tarsus idmanyurdu Tarsusta çalışmaya başladı

Mersin Haber - Tarsus idmanyurdu’nda 10 günlük yeni sezon ilk etap Palandöken kampı sona erdi.

04 Ağustos 2015 Salı, 08:33
Tarsus idmanyurdu  Tarsusta çalışmaya başladı
-

Mersin Haber -Spor Toto  2. Lig Kırmızı Grupta  mücadele verecek olan Tarsus idmanyurdu’nda 10 günlük yeni sezon ilk etap Palandöken kampı sona erdi.

21-31 Temmuz tarihleri arasında 2015-2016 futbol sezonun ilk etap kampını Palandöken’de  yapan sarı-lacivertli  ekip, kampın son gününde  ise  oynadığı ilk hazırlık maçında  Gürcistan Süper lig takmımı Kolkheti 1913 Poti ile 0-0 berabere  kaldı.

Tarsus idmanyurdu  teknik Direktörü Murat Gündeş, Palandöken kampını değerlendirirken, kampın istedikleri şekilde  sona erdiğini bildirdi.

Gündeş, Palandöken’de 20 antreman yaptıklarını ve bu antremanlarda dayanıklılık ve kondüsyon ağırlılıklı antreman yaptıklarını ifade ederek, Palandöken kampının faydalı ve  istenilen düzeyde  tamamlandığını, eski ve yeni oyuncuların uyum süreci ve kaynaşmasında  önemli mesafe  katettiklerini söyledi.

Palandöken kapında hazırlık maçı düşünmediğini,  çünkü  burada  oyuncularına  sadece dayanıklılık ve  kondüsyon anteramanları verdiğini, teknik ve taktiksel olarak  hiçbirşey vermediğine dikkat çeken teknik direktör Gündeş, oyuncularıyla yaptığı toplantıda ise  yapılacak hazırlık maçında  alınacak hiçbir sonucunun öneminin olmadığını belirttiğine dikkat çekti.

Yapılan hazırlıkmaçında Gürcistan Süper lig takmımı Kolkheti 1913 Poti ile 0-0 berabere kaldıklarını, genç ağırlıklı  bir kadro ile sahaya çıktıklarını ifade eden Gündeş, yeni  tansferlerden 3-4 oyuncuyu  oynatmadıklarını vurguladı.

Gündeş, oyuncularına  2 gün izin verdiğini ve yarın Tarsus’ta  toplanarak kendi  tesislerinde yeni sezon ikinci  etap çalışmalara  başlayacaklarını ve Tarsus’ta 10 günlük bir çalışmanın ardından Kızılcahamam’da 10 günlük  yeni sezon öncesi  son hazırlık çalışmalarını yapacaklarını  söyledi.

Tarsus Belediye Başkanı  Şevket Can ile Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı Erdal Yüksel ile yönetim kurululuna  istenilen transferleri yapılmasında ve  rahat ve  huzurlu  bir  kamp dönemi geçirilmesini sağladıkları  için teknik ekip ve  oyuncularının adına  teşekkür eden Tarsus idmanyurdu Teknik direktörü Murat Gündeş,  geçen son iki sezondan büyük ders çıkarttıklarını, iddialı bir kadro ile girecekleri  yeni sezonda  zirv e mücadelesi vermeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Sıcak Havalarda Nelere Dikkat Edilmeli, Uzm. Dr. Çat Açıkladı; “Bol Su Tüketin, Suyun Yerine Başka İçecekler Koymaya Çalışmayın”
69’undan Sonra Mersin Büyükşehir’in Ekipleri Sayesinde Yeniden Ayakta
Büyükşehir’in Programında Ressamlar Karageçit’in Doğal Güzelliklerini Tuvallere Aktardı
Tarsus Ticaret Borsası URGE Proje Takımı, Amerika- New York’ta Düzenlenecek Fancy Food Show Fuarı’na Katıldı
Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Tarafından Tarsus Genelinde Cadde Ve Bulvarlarda Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Tarafından Düzenlenen ‘Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ Listesinde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nden 12 Firma Yer Aldı
Mersin’in Toroslar İlçesi Alsancak Mahallesinde Motosiklet Üzerinde Tabancayla Vurulan Salih Şahin Hastaneye Kaldırıldı
Mersin'in Tarsus ilçesi Çamalan bölgesi Alaman Mezarlığı Civarında Buğday Yüklü Tır Alev Aldı
Mersin Büyükşehir Sanatsal Etkinliklerle Çocukların Gelişimine Katkı Sunuyor
Başkan Seçer, Silifkeli Yurttaşlarla Buluştu: “Hizmetlerimizi Artırarak Devam Ettireceğiz”