Antalyaspor'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları

Antalyaspor'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları

17 Şubat 2015 Salı, 14:30
Antalyaspor'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları
-

Antalyaspor'da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıkları

- Kırmızı-beyazlılar, maçın hazırlıklarını sürdürdü

- Teknik direktör Mandıralı:

- "Suçlu aramadan, mağduru oynamadan, 'nasıl ayağa kalkabiliriz' bunun mücadelesini vermek zorundayız. Kişileri suçlamaya kalkarsak işin içerisinden çıkamayız"

(Fotoğraflı)

ANTALYA - PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı, suçlu aramadan, mağduru oynamadan takımın ayağa kaldırılması için mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde sürdürdü.

Düz koşu ile başlayan antrenman, istasyon çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Hafif sakatlığı bulunan Adem ve Boum'un takımdan ayrı çalıştığı antrenman öncesi teknik direktör Hami Mandıralı, futbolcularla kısa süreli bir toplantı yaptı.

Arif Şahin, toplantı sonunda Antalyaspor Yönetim Kurulu tarafından kendisine neden ceza verildiğini açıklamak istemesine izin vermeyen Mandıralı'ya tepki gösterdi. Şahin, takım arkadaşları tarafından sakinleştirildi.

Mandıralı, antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, Arif Şahin'in neden ceza aldığını açıklamak istemesine müsaade edilmediği için tepki gösterdiğini söyledi.

Şahin'e tepkisi yüzünden ceza verilip verilmeyeceği konusunun ileriki süreçte konuşulacağını ifade eden Mandıralı, "Bizlerin konuşacağı tek yer sahadır, futboldur. Onun dışında yapılan konuşmalar bize zarar verir. Dolayısıyla kendilerini ifade etmeleri gereken yer sahadır. Onun dışındaki konuşmalar, yorar, zarar verir" dedi.

Orduspor maçını kaybettikleri için büyük üzüntü yaşadıklarını dile getiren Mandıralı, "Krediden 3 puan daha yedik. Orduspor mağlubiyeti şampiyonluk mücadelemizden koparmadı. Şampiyon olacağımızdan şüphemiz yok ama puan kaybediyoruz. Tek hedefimiz şampiyon olmak" diye konuştu.

Mandıralı, yönetim kurulu tarafından Mehmet Seyfettin Sedef'in süresiz kadro dışı bırakılması, Şahin Aygüneş, Zeki Yıldırım, Arif Şahin ve Sezer Badur'a para cezası verilmesini de değerlendirerek, şunları kaydetti:

"Dün alınanlar yönetimin kararı. Dileyen saygı duyar, dileyen duymaz. Kararlar ben toplantıya katılmadan alınmıştı. Kaptanın kadro dışı kalacağı kararı daha önceden alınmıştı. Onun dışında diğer oyuncuların kadro dışı kalacağı yönünde bir konuşma geçmedi. Kadro dışı kalan oyuncu ve ceza yiyen oyuncular var."

- "Gruplaşmaya müsaade etmem"

Takımda gruplaşmaların olduğu yönündeki iddialara da cevap veren Mandıralı, gruplaşmaya müsaade etmeyeceğini vurguladı. Gruplaşma olduğunu da hissetmediğine işaret eden Mandıralı, "Böyle bir şey varsa bunu yönetim kurulumuzla konuşup, kesip atarız" ifadelerini kullandı.

Yenilgide suçlu aramadıklarını dile getiren Mandıralı, şunları söyledi:

"Suçlu aramadan, mağduru oynamadan, 'nasıl ayağa kalkabiliriz' bunun mücadelesini vermek zorundayız. Kişileri suçlamaya kalkarsak işin içerisinden çıkamayız. Seri yakalamamız lazım. Üst üste maç kazanmamız lazım. Kazanırsak bu takımın çok güzel işler yaptığını görebiliriz. Güçlü bir kadromuz var. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak, 3 puanla dönüp yolumuza devam etmek istiyoruz."

Muhabir: Mustafa Çiftçi
Yayınlayan: Ahmet Kayır

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti’nden Tarsus TSO’ya Ziyaret
MERSİN SÜPER AMATÖR LİGİ BAŞLADI
BÖLGE MÜDÜRÜ ATAŞ, TARSUS'TA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN BOLTAÇ, EVİNDEN BELEDİYE'YE BİSİKLETİYLE GİTTİ
MERSİN'DE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE AİT OTOBÜS YANDI
Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden Mersin Emniyetinine Ziyaretler
TARSUS İDMANYURDU, KAMPA GİRDİ
MERSİN'DE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ YEMEKTE BİRARAYA GELDİ
VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, GAZİ POLİS MEMURU HALİL ARI VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
38. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI