2. Çevre Yolu’nda Beklenen Sıcak Asfalt Atağı Başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, kentin işlek birçok caddesinde sıcak asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yoldaki bozulmalar nedeniyle vatandaşlara sıkıntı yaşatan ve 2. Çevre Yolu üzerinde bulunan İsmet İnönü Bulvarı’ndaki 2 kilometrelik yolda da çalışma gerçekleştiriliyor.

11 Aralık 2020 Cuma, 13:36
2. Çevre Yolu’nda Beklenen Sıcak Asfalt Atağı Başladı
2020-12-11 13:36:11 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
2. Çevre Yolu kesintisiz ve konforlu yol ağına kavuşuyor

2. Çevre Yolu’nda Forum Katlı Kavşağı çalışmalarını başlatan ve kısa sürede projenin yüzde 30’unu tamamlayan Büyükşehir, Göçmen ve Kipa kavşaklarında da trafik akışını kesintisiz bir hale getirmeyi planlıyor. Güzergâh üzerindeki her türlü yol sorununu çözüme kavuşturan Büyükşehir, son günlerde İsmet İnönü Bulvarı’na da yoğunlaştı.


İsmet İnönü Bulvarı’nda yol sorunu çözülüyor

2. Çevre Yolu’nun 34. Cadde ile Vatan Caddesi arasında yer alan İsmet İnönü Bulvarı’nda seyahat eden sürücüler, yolun Kelveli ile Vatan Caddesi arasındaki 2 kilometrelik kısmında sıkıntı yaşıyordu. Yoldaki bozulmalar araçtaki yolcuların can güvenliği açısından tehlikelere sebep oluyordu. Büyükşehir, bulvarın doğu-batı istikametinde asfalt çalışmaları tamamladı.


Kaldırım ve refüjlerde de çalışma yürütülüyor

Mezitli İlçesi İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki çalışmalar kapsamında zemin iyileştirme ve malzeme serim sıkıştırma çalışmalarının ardından sıcak asfalt dökümü gerçekleştiriliyor. Ayrıca refüjdeki deforme olan bordürler yenileniyor ve kaldırım çalışmaları da eş zamanlı olarak yürütülüyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
REKTÖR ÖZEN 'DEN, REKTÖR KOÇ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
BAŞKAN KARA, MÜDÜR.FAZİLET DURMUŞ'U ZİYARET ETTİ
BAKAN YERLİKAYA :"723 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI"
BAŞKAN ALDEMİR, HIZLI TREN PROJESİ TARSUS BÖLÜMÜNDEKİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
TARSUS TSO, "YENİ DÖNEMDE RUSYA İLE TİCARET FIRSATLARI" PANELİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
MERSİN ESOB, DENETİM KURULU NİSAN AYI TOPLANTISINI YAPTI
TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
BAŞKAN ALDEMİR, TARSUS'TA ESNAF ZİYARETİ YAPTI
ÇAMLIYAYLA'DA HASAR TESPİT ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
Çukurova Uluslararası Havalimanı’nda Acil Durum Tatbikatı