19 Suçtan Kaydı ve 7 Suçtan Araması Olan Şahıs Tarsus'ta Yakalandı

Mersin'in Tarsus ilçesi Çevreli Mahallesi(köyü) yolunda araçla kaza yapan şahsın, kimlik bilgilerine dair verdiği çelişkili ifadeler neticesinde 19 suçtan kaydı çıktı 7 suçtan ise arandığı ortaya çıktı.

19 Nisan 2017 Çarşamba, 13:43
19 Suçtan Kaydı ve 7 Suçtan Araması Olan Şahıs Tarsus'ta Yakalandı
-

Mersin'in Tarsus ilçesi Çevreli Mahallesi(köyü) yolunda araçla kaza yapan şahsın, kimlik bilgilerine dair verdiği çelişkili ifadeler neticesinde 19 suçtan kaydı çıktı 7 suçtan ise arandığı ortaya çıktı. 

Konuya dair Mersin İl Jandarma'dan gönderilen bilgi notu ise şu şekilde:
Mersin ilinde huzur ve güven ortamının sağlanması, vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hakimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi amacıyla Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Mersin ili, Tarsus İlçesi, Çevreli mahallesinde yolunda Tarsus istikametine 42 ……. .4 plakalı araç ile seyir halinde iken kaza yapan ve yaralı olarak Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldığında kendisini A.K ismi ile tanıtan ve üzerinde A.KA. isimli şahsa ait resimli nüfus cüzdanı taşıyan şahsın kimlikte bulunan fotoğrafının sonradan eklenti olduğunun tespit edilmesi ve kimliği hakkında verdiği çelişkili ifadelere istinaden yapılana araştırmalarda asıl adının E.E olduğunun tespit edilmiştir.
 
Gerçek kimliği E.E olan şahsın yapılan kimlik sorgusunda 19 ayrı suçtan kaydının bulunduğu ve 7 yıldır çeşitli suçlardan (Başkalarına ait kimlik veya kimlik bilgilerini kullanma, Resmi Belgede sahtecilik, Gece vakti yol kesmek suretiyle yada konut veya işyerinden yağma, 2 ayrı Tehdit, Hakaret, 2 ayrı basit yaralama, 5 ayrı 5607 Sayılı Yasaya Muhalefet, 3 ayrı 4733 Sayılı Kanuna muhalefet, 2 ayrı Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçlarından, mala zarar verme)  arandığı tespit edilmiştir.
 
Tarsus Cumhuriyet Savcılığına sevk edilerek E.E isimli şahıs çıkarılmış olduğu Mahkemece tutuklanarak Silifke Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.
 
            Mersin İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde aranan şahısların süratle yakalanması, toplum içerisindeki suçluların barındırılmaması için gerekli yasal mevzuat çerçevesinde işlemlerin yapılarak, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam edecektir.
 
Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur.
 
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
TARSUS GAZETECİLER CEMİYETİ, TSO BAŞKANI KOÇAK'I ZİYARRT ETTİ
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti’nden Tarsus TSO’ya Ziyaret
MERSİN SÜPER AMATÖR LİGİ BAŞLADI
BÖLGE MÜDÜRÜ ATAŞ, TARSUS'TA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN BOLTAÇ, EVİNDEN BELEDİYE'YE BİSİKLETİYLE GİTTİ
MERSİN'DE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE AİT OTOBÜS YANDI
Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden Mersin Emniyetinine Ziyaretler
TARSUS İDMANYURDU, KAMPA GİRDİ
MERSİN'DE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ YEMEKTE BİRARAYA GELDİ
VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, GAZİ POLİS MEMURU HALİL ARI VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ