Sanatçı Aydın, bu görüntü ile kadına yönelik şiddete dikkat çekilmesi amacıyla yaptığını söyledi.

Sanatçı Aydın Aydın, Kadınlar Gününde Sabana Girip Tarla Sürdü

Yaptığı ilginç şarkı ve çektiği ilginç kliplerle gündeme gelen sanatçı Aydın Aydın, kadına şiddete dikkat çekmek için Tarsus ilçesinde, kadınların dramının anlatıldığı projede sabana koşulup tarla sürdü.

1 / 4
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Tarsus’ta kadın işçilerin yaşadıkları sıkıntıları gündeme taşımak için, planlanan bir senaryo gereği, kadın ile çift sürülen bir tralada kadının yerine geçerek çift sürdü.
2 / 4
Yine başka tarlalarda çalışan bayan işçilerin bulunduğu tarlaya sürpriz olarak giden Sanatçı Aydın burada, takım elbiseyle ve seyyar müzik aletiyle kadınlara şarkı söyleyerek mini bir konser verdi.
3 / 4
Tarlalarda çalışan kadın işçilerin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günlerini kutlayan Sanatçı Aydın, kadınlara yönelik artan şiddet olaylarına yönelik artık bir dur demesi gerektiğini söyledi.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Minik Yüreklerden Polislerimize Sımsıcak Bir Sürpriz
Düzeltme
VALİ TOROS, BAŞSAVCI ORHAN, BAŞKAN BOLTAÇ VE REKTÖR ÖZEN'E İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU
7. TOUR OF MERSİN ULUSLARARASI BİSİKLET TURU’NUN 2. ETABINDA SPORCULAR, 125 KİLOMETREYİ PEDALLADI
VALİ TOROS, TARSUS'TA İNCELEMELERDE BULUNDU
METEOROLOJİ 'DEN ZİRAİ DON UYARISI
Mersin'e Bahar Gelirken, Kış Geri Döndü
TARSUSLU ÖĞRENCİLER ÇÖMLEK SANATINI ÖĞRENDİ
MHP'Lİ BAŞKAN AKIN'DAN, EMNİYET AMİRİ AZBAY'A POLİS HAFTASI ZİYARETİ
Tarsus'ta boş durumdaki tavuk üretim çiftliğinde yangın