İki daire başkanının mesai arkadaşları ile vedalaşması sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

MESKİ’de İki Daire Başkanı Emekli Oldu

(MESKİ) Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanı Ali Yanık ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Aysel Koçaş emekliye ayrıldı.

1 / 10
Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanı Ali Yanık ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Aysel Koçaş emekliye ayrıldı.
2 / 10
1977 yılında Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde göreve başladığını ifade eden İçmesuyu Dairesi Başkanı Ali Yanık, “42 yıldır belediyede çalışmaktayım. 1994 yılında MESKİ Genel Müdürlüğü’nün kurulmasıyla Yatırımlar Daire Başkanı olarak görev yapmaya başladım. Daha sonra çeşitli birimlerde çalışmaya başladım. Son 4 yıldır sizlerle çalışma fırsatım oldu. Sizler çok düzgün, çok iyi, genç insanlarsınız. Sizlere de çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.
3 / 10
Altı buçuk yıldır birlikte çalıştıklarını belirten Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Aysel Koçaş ise
“MESKİ çalışanları ile çok güzel bir çalışma hayatımız oldu. Emeklilik kararı aldım. Allah bize ve size sağlık, huzur dolu bir hayat yaşamayı nasip etsin. Sizlere de çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
4 / 10
Konuşmaların ardından MESKİ Genel Müdür Vekili Can Taşkın, verdikleri hizmetlerden dolayı Ali Yanık ve Aysel Koçaş’a teşekkür ederken, günü anısına plaket takdim etti.
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Minik Yüreklerden Polislerimize Sımsıcak Bir Sürpriz
Düzeltme
VALİ TOROS, BAŞSAVCI ORHAN, BAŞKAN BOLTAÇ VE REKTÖR ÖZEN'E İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU
7. TOUR OF MERSİN ULUSLARARASI BİSİKLET TURU’NUN 2. ETABINDA SPORCULAR, 125 KİLOMETREYİ PEDALLADI
VALİ TOROS, TARSUS'TA İNCELEMELERDE BULUNDU
METEOROLOJİ 'DEN ZİRAİ DON UYARISI
Mersin'e Bahar Gelirken, Kış Geri Döndü
TARSUSLU ÖĞRENCİLER ÇÖMLEK SANATINI ÖĞRENDİ
MHP'Lİ BAŞKAN AKIN'DAN, EMNİYET AMİRİ AZBAY'A POLİS HAFTASI ZİYARETİ
Tarsus'ta boş durumdaki tavuk üretim çiftliğinde yangın