Değirmendere Mahallesinin İçmesuyu Şebekesi Yenilendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar ilçesi Değirmendere Mahallesinin içmesuyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını tamamladı.

1 / 9
Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar ilçesi Değirmendere Mahallesinin içmesuyu şebeke hattı yenileme çalışmalarını tamamladı.
2 / 9
MESKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “ Mahallenin mevcut içmesuyu şebekesinde kayıp kaçak oranın yüksek olması ve bundan dolayı içmesuyu kaynaklarının yeterli gelmemesi üzerine şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştirildi.
3 / 9
Çalışmalar kapsamında yaklaşık 2000 metre şebeke hattı yenilenerek mahalleye uzun yıllar hizmet verecek düzenli bir içmesuyu şebeke hattına kavuştu.” denildi.
4 / 9
Değirmendere Mahalle Muhtarı Halit Ay “İçmesuyu şebekemiz çok eski ve yıpranmış olduğundan mahallemizde çok büyük sıkıntılar çekmiştik. İçmesuyu şebeke hatlarında meydana gelen patlaklar nedeniyle su kaybımız ve su kesintilerimiz hat safhadaydı.
5 / 9
Yenilenen içmesuyu şebeke hatları ile mahallemize kesintisiz içmesuyunu kavuşturan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a, MESKİ’ye ayrıca teşekkür ederim. ’’diye konuştu.
6 / 9
7 / 9
8 / 9
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti’nden Tarsus TSO’ya Ziyaret
MERSİN SÜPER AMATÖR LİGİ BAŞLADI
BÖLGE MÜDÜRÜ ATAŞ, TARSUS'TA İNCELEMELERDE BULUNDU
BAŞKAN BOLTAÇ, EVİNDEN BELEDİYE'YE BİSİKLETİYLE GİTTİ
MERSİN'DE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE AİT OTOBÜS YANDI
Tarsus Gazeteciler Cemiyetinden Mersin Emniyetinine Ziyaretler
TARSUS İDMANYURDU, KAMPA GİRDİ
MERSİN'DE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ YEMEKTE BİRARAYA GELDİ
VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, GAZİ POLİS MEMURU HALİL ARI VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
38. ULUSLARARASI MERSİN BRİÇ FESTİVALİ BAŞLADI