MESOB BAŞKANI DİNÇER’DEN TARSUS KAYMAKAMINA ZİYARET

Tarsus’ta kurulu meslek odası başkanlarının da eşlik ettiği Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’in ilk ziyaret adresi Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca oldu.

25 Ağustos 2015 Salı, 08:47
MESOB BAŞKANI  DİNÇER’DEN TARSUS KAYMAKAMINA ZİYARET
-

Mersin Haber_ Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakın ile Tarsus SGK Merkez Müdürü Nurullah Süleyman Bilim’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tarsus’ta kurulu meslek odası başkanlarının da eşlik ettiği Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’in ilk ziyaret adresi Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca oldu.  Kaymakam Atmaca tarafından sıcak bir ilgiyle karşılanan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, “Sayın Kaymakamımızla Akdeniz ilçe Kaymakamlığı döneminden samimi bir dostluğumuz var. Sayın Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Tarsus’ta son dönemlerde kapanan fabrikalar, hızla artan işsizlik nedeniyle ekonomi de durgunluk olduğuna vurgu yapan Başkan  Dinçer, uzun süredir  hiç bir yatırımın yapılmadığı Tarsus’ta esnafında bölge halkının da ekonomik açıdan zor dönemden geçtiğinin altını çizdi. Dinçer “Tarsus’a bölgenin ihtiyaçlarına cevap verecek yeni fakülteler açılarak öğrenci sayısı artırılmalı. Açılan her fakülte ilçemizin gelişimine katkı sunacaktır.  Yine Yenice’de yapımı duran Çukurova Havaalanı inşaatı yeniden ihale çıkartılarak yapımına biran önce yeniden başlanılmalı,Tarsus-Kazanlı turizm projesi hayata geçirilmeli. Ayrıca ilçeye bir acemi birliği kurulmalı. Bu beklentiler hayata geçirilirse, ilçe ekonomisi yeniden canlanır” dedi. Tarsus’ta dağınık vaziyette hizmet veren 18 meslek odasını tek çatı altında birleştirmeyi de hedeflediklerini kaydeden Başkan Dinçer, “İlçemizde 3 dönüm arazi üzerinde kuracağımız binayla dağınık vaziyetteki tüm odalarımızı bir araya getirme amacındayız” dedi.  Başkan Dinçer, “Sayın Kaymakamımız, bugün sizlere sorun aktarmaya değil, oda başkanlarımızı tanıtmaya ve hayırlı olsuna geldik. Sizleri sorunlarımızla boğmak istemiyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz” dedi. Dinçer daha sonra beraberinde bulunan oda başkanlarını tek tek Kaymakam Atmaca’ya tanıttı.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca’da Talat Dinçer Başkanlığındaki esnaf teşkilatınca gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini bölge halkından dinleyip, çözümü konusunda gereken hassasiyeti göstereceğini belirtti.  Tarsus’a Mersin Üniversitesi’ne bağlı Havacılık Fakültesi kurulacağını müjdeleyen Kaymakam Atmaca, YÖK’ün ve MEB’in bu konuda onay verdiğini ifade etti. Çukurova  Havaalanının açılmasıyla burada okuyan öğrencilerin Havaalanında staj yapabileceklerini kaydeden Atmaca,  ilçede kamuya ait yatırımları arttırma hedefinde olduklarını vurguladı. Tarsus’un 50’nin üzerinde ilçeden büyük olmasına karşın kamu yatırımlarından yeterince yararlanamadığını kaydeden Atmaca, “Tarsus’a Emniyet Müdürlüğü civarında 10 dönüm arazi üzerinde yeni Kaymakamlığı binası kazandırma çalışmasını başlattık. Mevcut kaymakamlık binası ise Cumhuriyet Alanı olarak değerlendirilecek” dedi.  Atmaca, ilçenin kalkınmasına yönelik her türlü olumlu öneri ve düşünceyi hayata geçirmenin gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti.

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
VALİ PEHLİVAN, AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
MERSİN ÜNİVERSİTESI İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR ERDAL BAYKAN, DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Tarsus'ta feci kaza 1 ölü, 2 yaralı
BAŞKAN BOLTAÇ: "TARSUS, GELECEKTE YILDIZI PARLAYACAK BİR KENT HALİNE GELİYOR" "
BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS'A TRANVAY PROJESİ...
VALİ PEHLİVAN: "AHİLİK HAFTASI KUTLU OLSUN"
CHP GENEL MERKEZİ'NDEN BAŞKAN BOLTAÇ'A ÖNEMLİ ZİYARET
İLK DEFA 3 YILLIK TARIMDA DESTEKLEME PAKETİ AÇIKLANDI, YENİ BAHÇE TESİSLERİNE DİKKAT
Başkan Seçer Tarsus TSO Eylül Ayı Meclis Toplantısı ve Müşterek Komite Toplantısı’na Katıldı
MESKİ, ÖĞRENCİLERİ SU TASARRUFU HAKKINDA BİLGİLENDİRİYOR