Mersin Uluslararası Festivale Hazırlanıyor

Tüm dünyadan engelli sanatçıları bir araya getirmek amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan “Mersin Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali” için hazırlık çalışmaları başladı.

09 Şubat 2017 Perşembe, 11:12
Mersin Uluslararası Festivale Hazırlanıyor
-

Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen ve dünyada bir ilk olma özelliği taşıyan “Mersin Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali” hazırlıkları kapsamında yedi farklı ülkenin Mersin Fahri Konsolosları ve Festival Yürütme Kurulu üyeleri ile bir araya gelindi.

Toplantıda konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, “Mersin olarak engelliler konusunda oldukça duyarlı bir belediye başkanına sahibiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yurt içinde ve dışında sosyal farkındalık alanında pek çok ödül aldık. Mersin’i engelsiz bir şehir haline getirme gayreti içerisindeyiz. Yapılacak festival ile engelli bireyler için hem bir ilki gerçekleştireceğiz hem de Mersin’i tüm dünyaya tanıtmış olacağız. Bu konuda uluslararası katılımı arttırma hususunda siz fahri konsolosların desteklerini beklemekteyiz” dedi.

Katılımcıların da görüş ve önerilerinin alındığı toplantıya, Avusturya Mersin Fahri Konsolosu Hüseyin Fazıl Tütüner, Litvanya Mersin Fahri Konsolosu Armağan Öner, Slovakya Cumhuriyeti Mersin Fahri Konsolosu Emir Bozkaya, Şili Mersin Fahri Başkonsolosu Kerem Muradi, Estonya Mersin Fahri Konsolosu Nebil Taşçı, İsviçre Mersin Fahri Konsolosu PhillipeTahincive Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mersin Fahri Konsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu katıldı.
 

Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
MERSİN'DE KAMYONETLE, MOTORSİKLET ÇARPIŞTI:1 YARALI
MANSUR YAVAŞ'TAN TARSUS BELEDİYESİ'NE ÖNEMLİ ZİYARET
ÇİFTLER NIKAHLARINI ARTIK MÜFTÜLÜKTE KIYDIRIYOR
“MERSİN’E EN BÜYÜK ESERİM HUZURU GETİRMİŞ OLMAK”
BAŞKAN SOFU, DAYANIŞMA YEMEĞİ VERDİ
Tarsus'ta Bıçaklı Şahıs Polis Tarafından Etkisiz Hale Getirildi
TARSUS'TA YABANCI UYRUKLULARIN EVİNDE YANGIN ...
BÜYÜKŞEHİR'DEN KARBOĞAZINA KIŞ SPORLARI MERKEZİ
Mersin Balık Pazarında 10 Kiloluk Fangri Mercanı
MERSİN'DE LASTİĞİ PATLAYAN TIR KAZASI KORKUTTU