Mersin Tarsus Ulaş Mahallesi’nde "Köy Bizim Şenlik Bizim" Heyecanı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile Tarsus Belediyesi’nin ortaklaşa düzenledikleri “Köy Bizim Şenlik Bizim” etkinliği Tarsus’a bağlı Ulaş Mahallesi’nde büyük coşku ile gerçekleştirildi.

05 Ağustos 2024 Pazartesi, 23:44
Mersin Tarsus Ulaş Mahallesi’nde "Köy Bizim Şenlik Bizim" Heyecanı
2024-08-05 23:44:48 -

Mahalle meydanında tertip edilen programa Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen ile Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Can İlk, Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Harun Doğan, Belediyelerin Birim Amirleri, muhtarlar, mahalle sakinleri ve çok sayıda çocuk katılım sağladı.

Hareketli müzik eşliğinde başlayan programda sandalye kapma, halat çekme, yüz boyama ve diğer geleneksel oyunlar oynanırken, drama atölye çalışması da düzenlendi.

Ulaş Mahallesi Muhtarı Mahperiye Apaydın, “Köy Bizim Şenlik Bizim” etkinliğine ev sahibi yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını kaydederek, “Çocuklarımız doyasıya eğlenme şansı buldu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve Tarsus Belediye Başkanımız Sayın Ali Boltaç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan ise “Uyumla ve memnuniyetle Belediyelerimiz çalışıyor. Altyapı çalışmalarının yanı sıra kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik etkinliklerde yapıyoruz. Aynı burada olduğu gibi. Sevgili çocuklar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer amcanız ve Tarsus Belediye Başkanımız Ali Boltaç ağabeyiniz sizleri çok seviyor. Başkanlarımızın, her zaman sizlerin, annelerinizin ve babalarınızın yanında olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Hepinize güzel eğlenceler diliyorum” diye konuştu.

Etkinliklerde çocuklara ikramlıklar dağıtılırken, çeşitli hediyelerde armağan edildi. Ayrıca üstü açık otobüste müzik eşliğinde mahalle içerisinde tur atıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
ÜLKÜCÜ HAREKETİN LİDERİ MERHUM TÜRKEŞ, ÖLÜMÜNÜN 28. YILINDA TARSUS'TA ANILACAK
ALTI OTOPARK, ÜZERİ KÜLTÜR MERKEZİ
OTOMOBİL VE MOTOSİKLETİN KAZA ANI SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI
SİLİFKE, ERTELEMEDE KÜTAHYA'YI TOPA TUTTU:4-2
MERSİN İDMANYURDU, DİYARBEKİR'İN İŞİNİ İLK.YARIDA BİTİRDİ
Tarsus’ta Milli Eğitim’e Yeni Dönem Başladı! Anteplioğlu Asaleten Atandı
BAŞKAN ÇAKIR " EKMEK VE EMEK HEPİMİZİNDİR"
MERSİN´DE, HORTUM SERALARI UÇURDU, YOLLAR GÖLE DÖNDÜ, TABELALAR UÇTU DOLU YAĞIŞI ETKİLİ OLDU
Antalya’da dağ bisikleti macerası başlıyor
Tarsus’ta Yağmurla Birlikte Duyulan Patlama Sesleri Korkuttu: Sesin Kaynağı Şaşırttı