Mersin Limanı’nda Dev Kaçakçılık Operasyonu

Mersin Gümrük Limanı’nda düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 356,6 milyon lira olan 24 lüks araç ele geçirildi.

31 Ocak 2025 Cuma, 22:26
Mersin Limanı’nda Dev Kaçakçılık Operasyonu
-

Mersin Gümrük Limanı’nda düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 356,6 milyon lira olan 24 lüks araç ele geçirildi. Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon, son yılların en büyük yakalamalarından biri olarak kaydedildi.
Ticaret Bakanlığı’nın açıklamasına göre, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Mersin’in yanı sıra Edirne ve Hakkâri’de de operasyonlar düzenlendi. Hakkâri ve Edirne’de yürütülen iki farklı operasyonda ise toplam 608 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Piyasa değeri yaklaşık 720 milyon lira olan uyuşturucunun Türkiye’ye sokulmaya çalışıldığı tespit edildi.
Mersin, Yüksekova ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılıkları olaylarla ilgili soruşturmalarını sürdürüyor. Yetkililer, kaçakçılıkla mücadelede kararlılıkla çalışmaların devam edeceğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
BAYRAMLIKLARINI ARKADAŞLARI DİKTİ
"Tarım  Arazilerinde  Zararlı Organizma  Mücadelesi"'
Rektör Özen, Tarsus Ticaret Borsası’nın Mart Ayı Meclisi’ne Katıldı
YERLİKAYA " YASADIŞI GÖSTERİLERDE 260 KİŞİ TUTUKLANDI"
Ramazan Kolileri İhtayaç Sahibi Adreslere Teslim Edildi
Başkan Çakır: "Kobi’lerimiz Krediye Ulaşamıyor"
MHP ÇAMLIYAYLA İLÇE BAŞKANI AKIN, GİDEN MAHALLESİNDE VERİLEN İFTARA KATILDI
İYİ PARTİ ÇAMLIYAYLA İLÇE TEŞKİLATI İFTAR VERDİ
VALİ TOROS 'TAN RAMAZAN BAYRAMI TEDBİRLERİ TOPLANTSI
ŞEHİT YÜZBAŞI HALİL ÖZDEMİR'İN ŞAHADETİNİN YILDÖNÜMÜNDE AİLESİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ