Büyükşehir’in Kent Orkestrası, Yaz Akşamını Ezgilerle Doldurdu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kent Orkestrası, ‘Klasik Müzik Dinletileri’ ile Mersinlilere keyifli bir yaz akşamı yaşattı.

17 Haziran 2023 Cumartesi, 09:27
Büyükşehir’in Kent Orkestrası, Yaz Akşamını Ezgilerle Doldurdu
-


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de sürdürdüğü kültür ve sanat faaliyetleriyle vatandaşlara sosyalleşebilecekleri alternatif imkanlar sunuyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kent Orkestrası, ‘Klasik Müzik Dinletileri’ ile Mersinlilere keyifli bir yaz akşamı yaşattı. Sanatı kentin her noktasına yaymaya çalışan Büyükşehir’in bu tür konser etkinliklerinden çok memnun kaldıklarını söyleyen vatandaşlar Mersin Marina’da düzenlenen konsere büyük ilgi gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın 2 keman ve 1 çello sanatçısının yer aldığı trio ekibi, tango ve vals ağırlıklı besame mucho, sway, pervane, tuna dalgaları gibi sevilen eserleri ve film müziklerini sanatseverlerle buluşturdu. Kent Orkestrası ‘Klasik Müzik Dinletileri’ ile 22 Haziran ve 29 Haziran tarihlerinde de Marina’da sanatseverlerle buluşacak.

“Çok güzel bir ortamdı”
Çok güzel bir konser dinlediklerini ifade eden Bahar Coşer, “Çok güzel bir ortamdı. İyi düşünülmüş. Gerçekten Türkiye’nin bu gibi etkinliklere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İnşallah devamı gelir. Bence çok başarılı. Büyükşehir Belediyesi’nin zaten bu gibi etkinliklere önem verdiğini görüyoruz, memnunuz” dedi.

Güneş Bozoğlan, bu tür kültürel etkinliklere herkesin ihtiyacı olduğunu belirterek, “Böyle etkinliklerin çoğalmasını çok istiyoruz. Çünkü özellikle bu zamanlarda biraz daha ihtiyacımız var ekonomik ve sosyal koşullardan dolayı. Belediye’nin yaptığı bu etkinliklerin çoğalmasını diliyoruz, teşekkür ederiz” diye konuştu

Cemal Can Bakar ise “Kayseri’den geliyoruz. Çok güzel, çok keyifli bulduk. Çocukların bile hoşuna gitti. Diğer insanların olduğu gibi biz de gayet memnun kaldık. Böyle etkinlikler olmasını tabi ki isteriz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
TARSUS EMNİYETİ'NDEN ŞOK UYGULAMA
MERSİN'DE VİRAJI ALAMAYAN ARAÇ AĞAÇA ÇARPARAK ALEV ALDI
TARSUS GAZETECİLER CEMİYETİ, BAŞKAN SEÇER’İ ZİYARET ETTİ
ÇOCUK EVLERİNE ANLAMLI ZİYARET
TOKAT ve ZİLE TİCARET BORSALARI VE TSO’LARINA ZİYARET
AK PARTİLİ MİLLETVEKİLERİ ZENBİLCİ İLE ŞAHİN, TARSUS İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ, AHİLİK HAFTASINI KUTLADI
MTSO BAŞKANI ÇAKIR, TÜBİTAK BAŞKANLIĞINA ATANAN REKTÖR AYDIN'I TEBRİK ETTİ
TARSUS ÖTÜKEN PARK’TA MUHTEŞEM KONSER
Vali Pehlivan "Vira bismillah, av sezonunuz hayırlı uğurlu olsun”