BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENİM YARDIMLARININ 2. TAKSİTİNİ HESAPLARA YATIRDI

BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

31 Ocak 2025 Cuma, 18:01
BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENİM YARDIMLARININ 2. TAKSİTİNİ HESAPLARA YATIRDI
2025-01-31 18:01:55 -


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi; üniversite öğrencilerine yaptığı öğrenim yardımları ile eğitim ve öğretim hayatlarına destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda ailesi Mersin’de ikamet eden ve bu yıl üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerini kazanan öğrenciler için, 2024-2025 yılı öğrenim yardımının 2. taksiti hesaplara yatırıldı.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi; üniversite öğrencilerine yaptığı öğrenim yardımları ile eğitim ve öğretim hayatlarına destek olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda ailesi Mersin’de ikamet eden ve bu yıl üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerini kazanan öğrenciler için, 2024-2025 yılı öğrenim yardımının 2. taksiti hesaplara yatırıldı. Büyükşehir, 2. taksit kapsamında 10 bin 282 üniversite öğrencisinin hesabına toplam 15 milyon 866 bin 600 lira yatırdı.

 

Üniversite öğrencilere verilen öğrenim yardımının 2. taksiti hesaplarda

Mersin Büyükşehir Belediyesi; zorlu ekonomik koşullarda vatandaşlara her alanda sunduğu desteklerin yanı sıra, üniversite öğrencilerine de yaptığı öğrenim yardımları ile eğitim ve öğretim hayatlarına katkı sunmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, ailesi Mersin’de ikamet eden ve bu yıl üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerini kazanan öğrencilerin ilk yıl yararlandığı öğrenim yardımı kapsamında; 2 yıllık bölümlerde okuyan 3 bin 629 öğrenciye, 4 yıllık bölümlerde okuyan 5 bin 940 öğrenciye, 5 yıllık bölümlerde okuyan 283 öğrenciye ve 6 yıllık bölümlerde okuyan 430 öğrenciye olmak üzere, toplamda 10 bin 282 üniversite öğrencisinin hesabına 15 milyon 866 bin 600 lira yatırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
© 2000 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.

Mersin Haber ,Mersin










Oluşturma süresi(ms): -1
SON DAKİKA
İlçe Müftüsü Murat Akçay, Buharalı Abdullah Efendi Camii’nde Cemaatle Buluştu
AKDENİZ BELEDİYESİ SPORCULARI 2 MADALYA İLE GURURLANDIRDI
BOZYAZILI ÖĞRENCİLERİN DOĞA İLE İÇİÇE TOPLANTISI
KAYMAKAM AVCI, İFTAR YEMEĞİ VERDİ
VALİ TOROS, AFAD BAŞKANI PEHLİVAN'I KONUK ETTİ
VAHAP SEÇER’DEN, ‘SİLAH BIRAKMA ÇAĞRISI’NA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ARSLANKÖY’DE 105. YIL COŞKUSU
BAŞKAN SEÇER, ZİRAİ DON OLAYINDAN ETKİLENEN ÇİFTÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN ALDEMİR, "ÇIFTÇİLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ "
MERSİN, ANTALYA'DAN PUANLA DÖNÜYOR:0-0