Gülnar »

BAŞKAN ÖNGE, SARIKEÇİLİ YÖRÜKLERNİZDEN YAŞAR ÇELİK'İN AİLESİYLE İFTAR YAPTI

Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge,  iftarını  Sarıkeçili Yörüklerinden Yaşar Çelik Ailesinin kıl çadırında yaptı.

BAŞKAN ÖNGE, SARIKEÇİLİ YÖRÜKLERNİZDEN YAŞAR ÇELİK'İN AİLESİYLE İFTAR YAPTI

@mersinhaber 'i takip et
Gülnar Belediye Başkanı Fatih Önge,  iftarını  Sarıkeçili Yörüklerinden Yaşar Çelik Ailesinin kıl çadırında yaptı.

Sarıkeçili Yörüklerimizden  Çelik Ailesine konuk olduklarını  belirten Başkan Önge,  çadırlarını, gönüllerini sofralarını açan Yaşar Çelik ve ailesine teşekkür  ederek şunları söyledi:

Mübarek Ramazan ayının ilk iftarını Sarıkeçili Yörüklerimizden Yaşar Çelik, Ağabeyimin ve ailesinin misafiri olarak yörüklerimize has kıl çadırda yaptık. Yörük Kültürünün tanıtılması ve yaşatılması yolunda beraber yol yürüdüğüm Kıymetli Dostum Mustafa Gümüs'ün de eşlik ettiği programımızda öncelikle sahil kesimlerimizde yerleşik Sarıkeçili Yörüklerini ziyaret ettik ve hasbıhal ettik. Daha sonra son noktada Çelik Ailesinin misafiri olarak ilk orucumuzu hep birlikte açtık.  Başta bizlere sofrasını açan Kıymetli Yaşar Çelik Ağabeyim ve ailesi olmak üzere; bizleri candan kucaklayan, samimi destekleriyle bize güç veren tüm Sarıkeçili Yörüklerine sonsuz teşekkür ediyor; her daim yanlarında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. "

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.