Tarsus » Yerel »

TARSUSLU BOKSÖR ABUZER TOPALOĞLU TÜRKİYE İKİNCİSİ

Konya'da yapılan Büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında finalde kaybeden Tarsuslu Boksör Abuzer Topaloğlu, Türkiye İkincisi olarak bizleri gururlandırdı.


@mersinhaber 'i takip et
Konya'da yapılan Büyükler Türkiye Boks Şampiyonasında finalde kaybeden Tarsuslu Boksör Abuzer Topaloğlu, Türkiye İkincisi olarak bizleri gururlandırdı.

17-23 Şubatvtarihleri arasında Konya'daki yapılan  Büyük Erkekler Türkiye  Başkanı Şampiyonası'nda  92 kiloda finale çıkan Tarsuslu genç boksör Abuzer Topluluğu finalde rakine elendi. Topaloğlu,  Büyük Erkekler Türkiye  Şampiyonası'nda ikinci olarak Konya'daki Tarsus'a madalya ile dönmeyi başardı.

Bu arada Tarsuslu Borsası Antrenörü  Turan Topaloğlu'nun oğlu olan Abuzer Topaloğlu,  hedefinin mutlaka Türkiye Şampiyonluğuna ulaşmak.olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. 

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.