Sağlık »

Bozyazı'da Şehit Murat Namdar Ortaokulu Öğrencilerine İlk Yardım Eğitimi Verildi

Bozyazı'da Temmuz Millî İrade MTAL Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Nurcan Çolak tarafından verilen ilk yardım eğitimi, öğrencilerin hayati durumlarda doğru ve bilinçli müdahale yapabilmesi için düzenlendi. Eğitimde temel ilk yardım bilgileri, acil durumlarda yapılması ve yapılmaması gerekenler, kalp masajı ve suni teneffüs gibi konular ele alındı.

Bozyazı'da Şehit Murat Namdar Ortaokulu Öğrencilerine İlk Yardım Eğitimi Verildi

@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Bozyazı'da Şehit Murat Namdar Ortaokulu’nda öğrencilere yönelik önemli bir eğitim gerçekleştirildi. 15 Temmuz Millî İrade MTAL Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Nurcan Çolak tarafından verilen ilk yardım eğitimi, öğrencilerin hayati durumlarda doğru ve bilinçli müdahale yapabilmesi için düzenlendi.
Eğitimde temel ilk yardım bilgileri, acil durumlarda yapılması ve yapılmaması gerekenler, kalp masajı ve suni teneffüs gibi konular ele alındı. Öğrencilere uygulamalı olarak gösterilen teknikler sayesinde, acil durumlarda bilinçli hareket etmeleri sağlanmaya çalışıldı.
Eğitim sonunda öğrenciler, öğrendikleri bilgileri pekiştirerek günlük hayatta karşılaşabilecekleri acil durumlar hakkında bilinçlendi. Öğretmen Nurcan Çolak, ilk yardımın herkes tarafından bilinmesi gereken bir konu olduğunu vurgulayarak, bu tür eğitimlerin yaygınlaştırılmasının önemine dikkat çekti.
Okul yönetimi, bu tür bilinçlendirme faaliyetlerinin devam edeceğini belirterek, öğrencilerin hem kendilerini hem de çevrelerindekileri koruyabilmesi adına bu eğitimlerin büyük fayda sağladığını ifade etti.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.