Tarsus » Çamlıyayla » Yerel »

TARSUS VE ÇAMLIYAYLA’DA DA KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, her kandilde olduğu gibi Berat Kandili’nde de vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu.


@mersinhaber 'i takip et
Mersin Büyükşehir Belediyesi, her kandilde olduğu gibi Berat Kandili’nde de vatandaşlara kandil simidi ikramında bulundu. 13 ilçede 36 farklı noktada kurulan stantlarda eş zamanlı yapılan dağıtımlarda, toplam 15 bin kandil simidi vatandaşlara ikram edildi.
Tarsus ve Çamlıyayla’da da birçok ibadethanede leziz kandil simidi dağıtıldı. 
Büyükşehir ekipleri Tarsus’ta Ulu Cami, Aydoğanlar Camii, Fahrettin Paşa Camii, Şehitler Camii, Abdullah Efendi Camii, Eshab-ı Kehf ve Yenice ile Çamlıyayla’da vatandaşlara simit dağıtarak, Berat kandillerini kutladılar.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.