Tarsus » Yerel »

TARSUS İDMANYURDU OYUNCULARINA ÇİRKİN SALDIRI

BÖLGESEL Amatör Ligi 6.Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu,  bugün  Eskişehirspor  maçı  sonrası  Eskişehirsporlu yöneticiler ve oyuncuları tarafından saldırıya uğradı.


@mersinhaber 'i takip et
BÖLGESEL Amatör Ligi 6.Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu,  bugün  Eskişehirspor  maçı  sonrası  Eskişehirsporlu yöneticiler ve oyuncuları tarafından saldırıya uğradı.
Tarsus idmanyurdu Kulübü saldırı ile ilgili olarak Kulübün resmi sosyal medya hesabından yaptığı  açıklama şöyle:
"Bugün oynadığımız Eskişehirspor maçı bitiminde futbolcularımız maça gelen taraftarımızın yanına giderken futbolcularımıza karşı Eskişehirspor yöneticileri ve futbolcuları saldırıda bulunmuşlardır. 35-40 kişi tarafından oyuncularımıza saldırıda bulunulması sonucunda 4 oyuncumuz vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanmışlardır. Kamuoyunun takdirine sunarız.."

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.