Çamlıyayla »

KAYMAKAM AVCI: "29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'MIZ KUTLU OLSUN"

Çamlıyayla Kaymakamı Veli Avcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl dönümünü Kutladı.


@mersinhaber 'i takip et
Çamlıyayla Kaymakamı Veli Avcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yıl dönümünü Kutladı. 
Kaymakam Avcı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı şöyle: "Kıymetli Hemşehrilerim, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 101. yıl dönümünü büyük bir coşku ve gururla milletçe kutluyoruz. 
19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak millî mücadeleyi başlatıp 29 Ekim 1923 tarihinde de “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.” diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk milletine bırakılmış en büyük mirastır.
Milletimizin her ferdiyle, devletimizin bekası, insanımızın refahı için çalışmaya, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile her alanda yarışmaya ve evrensel insanlık değerlerinin savunulmasına öncülük etmeye; mazlumların yanında, zalimlerin ve vatan hainlerinin karşısında olmaya, her zamankinden daha fazla azimli ve kararlıyız. 
Bu duygu ve düşüncelerle; başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemâl Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanı, bayrağı ve istiklâli uğruna canını ortaya koyan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, başta Çamlıyaylalı hemşehrilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.