Tarsus » Siyaset » Yerel »

CHP TARSUS İLÇE ÖRGÜTÜNDEN TARSUS’UN KIRSAL MAHALLELERİNE ZİYARET

İLÇE BAŞKANI SELAHATTİN ŞAHİN: “ÜLKENİN REFAHA ERMESİ, CHP’NİN İKTİDARA GELMESİYLE OLUŞACAKTIR”


@mersinhaber 'i takip et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin, partili belediyelerin yerel yönetimlerde tarafsız hizmet anlayışı ile toplumun geniş kesimlerinin gönlünü kazandığını söyledi.

Başkan Selahattin Şahin, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Kadın Kolları Başkanı Figen Acıyiyen, Gençlik Kolları Başkanı Zülfü Karaca, Büyükşehir İmar A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Yusuf Tıbık, partili il ve ilçe yöneticileri, Gençlik ve Kadın Kolları üye ve yöneticileri ile birlikte Tarsus’a bağlı kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluşup, muhtarlarla görüş alış-verişinde bulundu.

CHP heyeti sırasıyla Karayayla Mahallesi Muhtarı Tevfik Ekiz, Cırbıklar Mahallesi Muhtarı Erdal Özen, Aladağ Mahallesi Muhtarı Murat Şahin, İncirgediği Mahallesi Muhtarı Mehmet Serin, Kumdere Mahallesi Muhtarı Yakup Alışkan, Topçu Mahallesi Muhtarı Hakan Özgan ve Muratlı Mahallesi Muhtarı Mesut Ateş ile vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlere Karadiken Mahallesi Muhtarı Selman Ballı’da eşlik etti.

Başkan Selahattin Şahin, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, “Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimiz çalışıyor. 2019 seçimlerinde seçilen ve verdiği hizmetlerle halkın gönlünde taht kurarak 2024 seçimlerinde tarihi bir oyla güven tazeleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer’in yanı sıra Tarsus Belediye Başkanımız sayın Ali Boltaç’ta, ovadan kırsala, merkezden dezavantajlı bölgelere varıncaya kadar eşit hizmet götürüyor.

Maalesef ki ülkemizin iyi şekilde yönetilmediğine şahitlik ediyoruz. Bu gezimizde de gördük ki, köylümüz, çiftçimiz, üreticimiz gerçekten zor durumda. Ülkede adalet kalmamış, güven kalmamış…

Bu ülkenin, mevcut yönetim zihniyetle bir yere varmayacağı artık net şekilde görülüyor. Bu ülkede aklın-bilimin, Atatürk ilke ve inkılaplarının ön planda tutulacağı kadroların gelmesi gerekiyor. Bunu yapacak olanda kurucu unsurumuz olan, kurtuluşu getiren ve bir kez daha getirecek olan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. Kısacası ülkemizin refaha ermesi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara gelmesiyle oluşacaktır” dedi.

Başkan Selahattin Şahin, ziyaretlerde tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını da kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan’da ziyaretlerde Başkan Vahap Seçer ve Başkan Ali Boltaç’ın hizmetlerinden bahsederek, önümüzde ki süreçte hem kırsalda, hem de merkez mahallelerde daha güzel hizmetlerin bir bir yaşama geçeceğini vurguladı.

Ziyaretlerde muhtarlar ve vatandaşlarda söz alarak beklenti ve görüşlerini dile getirdiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.