Tarsus » Yerel »

TİCARET BORSASI YÖNETİMİ’NDEN, TUSAŞ TERÖR SALDIRISINA KINAMA

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısını kınadı.


@mersinhaber 'i takip et
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine düzenlenen terör saldırısını kınadı.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke, haftalık yönetim kurulu toplantısı sonrasında Tarsus Yeni Haber portalına yaptığı açıklamasında, “Ankara Kahramankazan'da milli savunma sanayi tesisi TUSAŞ'a düzenlenen terör saldırısı karşısında derin bir şok ve üzüntü duyuyoruz. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere tüm ülkemize taziyelerimizi sunarken, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.
Terör olaylarından büyük elem, üzüntü ve geleceğe yönelik kaygı duyduklarının da altını çizen Borsa Başkanı Mustafa Teke, “Her türlü terörün ve teröristin çocuklarımızın geleceğini karartmasına izin vermeyeceğiz. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Ülkemizin birliğine, refahına ve geleceğine sahip çıkacağız” ifadesini kullandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.