Tarsus » Yerel »

TARSUS AYŞE MİRİCİ ORTAOKULU'NUN AYDINLATMA TALEBİ, MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN KARŞILANDI

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ilgili birimleri harekete geçirerek okulun aydınlatma sorununu çözdü.


@mersinhaber 'i takip et
TARSUS AYŞE MİRİCİ ORTAOKULU'NUN AYDINLATMA TALEBİ, MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN KARŞILANDI
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden aydınlatma talebinde bulunan Tarsus Kırklarsırtı Mahallesi'nde bulunan Ayşe Mirici Ortaokulu velilerinin çağrısına Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş sessiz kalmadı.
Okul çıkış saatlerinde havaların karanlık olduğunu belirten veliler sosyal medya hesapları üzerinden yetkililere Tarsus Ayşe Mirici Ortaokulu'nun ışıklandırma ihtiyacı olduğunu belirtmiş ve çağrıda bulunmuştu.
Çocukların mağdur olmaması ve velilerin endişeye kapılmaması için harekete geçen Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ilgili birimleri harekete geçirerek okulun aydınlatma sorununu çözdü.
İl Müdürü Durmuş'un talimatıyla Tarsus Ayşe Mirici Ortaokulu'nun arka tarafına projektör aydınlatmalar yerleştirildi.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş "Çocuklarımızın güvenliğini önemsiyor, velilerimizin hassasiyetini bir anne olarak çok iyi anlıyorum. Talebi duyar duymaz ilgili birimlerimizle istişare ederek çözüme kavuşturduk." açıklamasında bulundu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.