Yenişehir » Yerel »

Ekim Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı Yenişehir'de Yapıldı

Hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak, din hizmetleri ve diğer faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla İlçe Müftüleri Toplantısı Yenişehir İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde Mersin İl Müftülüğü Gençlik Merkezinde yapıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak, yürütülmekte olan din hizmetleri ve diğer faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenli olarak yapılan İlçe Müftüleri Toplantısı Yenişehir İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde Mersin İl Müftülüğü Gençlik Merkezinde yapıldı. İl Müftüsü Aydın Yığman’ın başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcıları Recep Çarpar ve Ümmühan Mert ile ilçe müftüleri katıldı. Daha önceki toplantılarda alınan kararların değerlendirilerek icra edilmekte olan dini ve hayri hizmetlerin istişare edildiği toplantı, gündemdeki maddelerin görüşülmesi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulması ile sona erdi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.