Tarsus » Yerel »

GELECEĞİN YÖNETİCİLERİ TARSUS BELEDİYE MECLİSİNİ ZİYARET ETTİ

Tarsus Dumlupınar Hürriyet İlköğretim Okulu ögrencileri Tarsus Belediye Meclisini ziyaret etti. Geleceğin yöneticileri Tarsus'a yönelik fikir ve düşüncelerini paylaştı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Dumlupınar Hürriyet İlköğretim Okulu ögrencileri Tarsus Belediye Meclisini ziyaret etti.

Meckisi ziyaret eden  Öğrencilere Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Durmaz  eşlik ederken, Geleceğin yöneticileri  Tarsus'a yönelik fikir ve düşüncelerini  paylaştılar.

Tarsus Belediyesi  Dumlupınar Hürriyet İlköğretim Okulu ögrencilerinin Meclis ziyarrti ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: "Belediye Başkan Yardımcımız Şerif Durmaz ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Dumlupınar Hürriyet İlkokulu öğrencilerini belediyemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Belediye meclis salonunda misafir ettiğimiz öğrencilerle birlikte keyifli bir “Çocuk Meclisi” gerçekleştirdik. Geleceğin yöneticileri olacak çocuklarımızı bu tür etkinliklerle teşvik ederek, onların yönetim süreçlerine katılımını ve demokratik bilincini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Genç nesillerin fikirlerini ifade etmeleri, çözüm önerileri sunmaları ve yaşadıkları şehre dair düşüncelerini paylaşmaları bizim için çok değerli."

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.