YERLİKAYA "4 ŞEHİT, 14 YARALIMIZ VAR"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde TUSAŞ yerleşkesine yönelik yapılan terör saldırısında maalesef 4 şehidimiz, 3'ü ağır yaralı toplam 14 yaralının olduğunu bildirdi.


@mersinhaber 'i takip et
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde TUSAŞ yerleşkesine yönelik yapılan terör saldırısında maalesef 4 şehidimiz, 14 yaralının olduğunu bildirdi. 
1'i kadın 1'i kadın 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, kimliklerinin ise tespit çalışmalarına başladığını belirten İçişleri Bakanı Yerlikaya, aynı zaman da Terör saldırısına yönelik soruşturmada, 1 Cumhuriyet Başsavcı ve 8 savcı görevlendirildiğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya lideri Putin ile görüşmesinde yaptığı konuşma da "Saldırıyı lanetliyorum, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilyorum" dedi.
Rusya Lideri Putin ise Ankara'da Tusaş'a yönelik terör saldırısını kınadığını söyledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.