Akdeniz » Yerel »

VALİ PEHLİVAN, GÜVENLİK VE ASAYİŞ TOPLANTISI YAPTI

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, güvenlik ve asayiş değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 
Mersin genelinde güvenlik ve asayiş konularında yerine getirilen çalışmalar, suç ve suçlulara karşı gerçekleştirilen operasyonlar ve ilgili diğer hususlar ele alındı. 
Vali Pehlivan toplantı vesilesiyle yaptığı açıklamada; “Mersin İlimiz genelinde haklarında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan, aranan şahıslara yönelik olarak, 14 Ekim 2024- 20 Ekim 2024 tarihleri arasında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonel çalışmalar sonucunda; 0-5 yıl arası cezası bulunan 1.018 şahıs, 5- 10 yıl arası cezası bulunan 20 şahıs, 10- 20 yıl arası cezası bulunan 14 şahıs, 20 yıl üzeri 2 şahıs olmak üzere, Toplam 1.054 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.
Aynı tarihler arasında; dolandırıcılık 493, terör 1, öldürme 5, hırsızlık 76, cinsel suçlar 4, yağma suçundan 10 şahıs olmak üzere toplam 589 şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edilmiştir.
Ayrıca; aynı tarihler arasında İl genelinde yapılan trafik denetimleri kapsamında; 67.909 araç kontrol edilmiş, 327 araç trafikten men edilmiş, 398 ticari taksi denetlenmiş, 15.946 araca/sürücüye yasal işlem yapılmıştır.
Mersin’imizin huzuru ve güvenliğini daim kılmak için Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik birimlerimiz gece gündüz çalışmaya devam etmektedir.” dedi.
 
Vali Pehlivan başkanlığında yapılan toplantılara, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı katıldı.

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.