Tarsus » Yerel »

MERSİN İDMANYURDU, TARSUS'TA SERİKSPOR'A 3 PUAN VERDİ

NESINE 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Mersin idmanyurdu ligin 8. Haftasında Tarsus'ta konuk ettiği Serikspor'a 3-1 mağlup oldu.


@mersinhaber 'i takip et
NESINE 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Mersin idmanyurdu ligin 8. Haftasında Tarsus'ta konuk ettiği Serikspor'a 3-1 mağlup oldu. 
Tarsus Şehir Stadında taraftarlarının desteği ile Serikspor karşısına çıkan Kırmızı Lacivertliler, maçın ilk bölümünde konuk ekip Enes Soy ile 1-0 öne geçti. 8. Dakidan itibaren beraberlik için Serikspor kalesine yüklenen Mersin idmanyurdu aradığı beraberlik gölüne 40. Dakikada Muhammet Enes Şebeklek ile buldu:1-1. İlk yarı bu sonuçla tamamladı.
 
İkinci yarı orta saha mücadelesi ile geçerken konuk ekip 77'de Enes Soy,  takımının ve kendisinin  ikinci golünü Mersin İdman Yurdu ağlarına bıraktı:1-2. Serikspor, bu golün hemen 10 dakika sonra oyuna yeni giren Erhan Çelenk'in 88'inci dakikada attığı  golle skoru 1-3' e taşıdı.
Bu golden sonra her iki ekipte skoru değiştirecek gol atamayınca Mersin idmanyurdu, 2 haftanın ardından Serikspor'a 3-1 mağlup olarak sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.