Tarsus » Yerel »

ZEKA OYUNLARI YARIŞMASINDA İLK 100'E GİRDİLER

Tarsus'ta Ilköğretim Öğrencileri Elif Eylül Kılıç ve Fatma Belinay Can, Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen 29. Zeka Oyunları Yarışmasında ön eleme ve yarı final sınavlarını geçerek Türkiye geneli minikler kategorisinde ilk 100'e girdiler.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus'ta Ilköğretim Öğrencileri Elif Eylül Kılıç ve Fatma Belinay Can, Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen 29. Zeka Oyunları Yarışmasında ön eleme ve yarı final sınavlarını geçerek Türkiye geneli minikler kategorisinde ilk 100'e girdi.
Tarsus Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi ve Çukurova Kavram Koleji 3. sınıf öğrencisi Elif Eylül Kılıç ile Hadiye Kuradacı Bilim ve Sanat Merkezi ve Borsa İstanbul İlkokulu 2. sınıf öğrencisi Fatma Belinay Can, Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen 29. Zeka Oyunları Yarışmasında ön eleme ve yarı final sınavlarını geçerek Türkiye geneli minikler kategorisinde ilk 100'e girdi.
OTDÜ,  CAN VE KILIÇ'A BAŞARI BELGESI VERDI
Bu arada Türkiye genelinde minikler kategorisinde  ilk 100'e girme başarısı gösteren  Elif Eylül Kılıç ve Fatma Belinay Can, Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) yapılan final sınavına katılıp Başarı Belgesi aldı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.