Tarsus » Yerel » Adana »

TARSUS YARI MARATONU NEDENİYLE BAZI YOLLAR KAPANACAK

20 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleşecek Tarsus Yarı Maratonu dolayısıyla bazı yollar ve kavşaklar sabah 08.00 itibarıyla trafiğe kapatılacak.


@mersinhaber 'i takip et
20 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleşecek Tarsus Yarı Maratonu dolayısıyla bazı yollar ve kavşaklar sabah 08.00 itibarıyla trafiğe kapatılacak. Maraton sebebiyle kapanan yollar ve alternatif servis güzergâhları belirlendi.
Mersin Tarsus’ta düzenlenecek olan 16. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu etkinliği kapsamında, Adana Bulvarı, İsmet Paşa Bulvarı, Muzaffer Uygur Caddesi, Kardeş Langen Bulvarı ve daha birçok yolun maraton sırasında kapalı olacağı duyuruldu. Ayrıca 82 Evler, Köpekli, Yıldızlar Köşesi gibi önemli kavşaklar da geçici olarak kapatılacak. Vatandaşlar, etkinlik boyunca belirlenen servis saatlerine dikkat etmeli ve planlamalarını buna göre yapmalı. Maraton için Forum AVM ve Tarsus Yarenlik Alanı’ndan özel servisler kalkacak.
Etkinliğe katılım gösterecek vatandaşların ulaşımda aksaklık yaşamamaları adına servis güzergâhları ve saatleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Servisler 19 ve 20 Ekim tarihlerinde farklı saatlerde maraton alanına ulaşım sağlayacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.