Tarsus » Yerel »

Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi yapımına başlanıyor

Proje bedeli 2 milyar 621 milyon TL olarak belirlenen Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi yapımına başlanıyor.


@mersinhaber 'i takip et
Proje bedeli 2 milyar 621 milyon TL olarak belirlenen Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi yapımına başlanıyor
Tarsus'ta Kulak Mahallesinde Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. tarafından 2 milyon 492 bin metrekarelik kısmına  yapılması planlanan Saturn Palace Tarsus isimli 4 yıldızlı tatil köyü golf tesisi projesi için ilk kazmanın yakında vurulacağı öğrenildi.
613 parseldeki 13 milyon metrekarelik arazinin
Projenin otel kısmında 249 oda ve 2 bin yatak kapasitesi yer alırken golf tesisi kapsamında; 2 adet 18 delikli golf sahası, 3 adet futbol sahası, 1 adet 9 delikli antreman sahası, 2 adet golf kulübü ve diğer üniteler yapılması amaçlanıyor.
Proje bedeli 2 milyar 621 milyon TL olarak belirlenen Saturn Palace Tarsus isimli 4 yıldızlı tatil köyü golf tesisi yapımı için tüm izinlerin alındığı öğrenildi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.