Tarsus » Yerel »

BAŞKAN BOLTAÇ, HAL ESNAFIYLA BİRARAYA GELDİ

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halciler Derneği’nin ev sahipliğinde hal esnafiyla biraraya geldi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halciler Derneği'nde hal esnafıyla biraraya geldi.

Hal esnafıyla kahvaltıda biraraya gelen Başkan Boltaç, hal esnafına ellerinden gelen hizmeti yapacaklarını  söyledi. 
"Tarsus Hal esnafımızla buluşarak sorunlarını dinledik. Emek veren her bir esnafımızın yanında olmaya, onların sesine kulak vermeye devam ediyoruz. " diyen Başkan Boltaç şunları dile getirdi:
"Dün bir rahatsızlık yaşadım. Çok şükür şuan iyiyim. Birkaç günde anlatacağım. Fakat sorumluluğumuz ve Tarsus halkına hız.et aşkımız var. Bugün buradayız. Hal esnafı için elimizden geleni yapacağız. Çalışacağız.  Beni satın alabilecek bir para birimi yok. Kentin silüetinin bozulmasını istemiyorum. Deprem konusunda vatandaş kafasını yastığa rahat koysun.  Bütün meclis üyelerim benim için kkıymetlidir.Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer gibi, ben de öyle olmak istiyorum.  Artık uyumla ve huzurla yol nereye çıkacak? "Memnuniyete çıkacak." ifadelerini kullandı. 

Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halciler Derneği Başkanı Ali İlk'in ev sahipliği yaptığı kahvaltı toplantısına Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan,  Daire müdürleri ile Tarsus Hal esnafı katıldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.