Tarsus » Yerel »

TARSUS'TA OTEL İHTİYACI

SANAYİ BÖLGELERİYLE, ÇUKUROVA ULUSLARARASI HAVALİMANIYLA, GELİŞEN VE ARTAN NÜFUSUYLA, DİNİ VE TARİHİ GEÇMİŞİYLE KALIBINA SIĞMAYAN TARSUS'A, MEVCUT OTELLER YETERLİ OLMUYOR...YENİLERİ ŞART...


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus'a gerek yurt içinden gerekse yurt dışından gelen yerli ve yabancı turistler, kalacak yer konusunda sıkıntı yaşıyor.
KALACAK YER ARIYORLAR
Her geçen gün gelişen  büyüyen Tarsus, artık kalıbına sığmazsın, sanayi bölgeleriyle, Çukurova Uluslararası Havalimanı’yla, Gelişen ve artan nüfusuyla dini ve tarihi geçmişiyle de dünyaca bilinen   kalıbına sığmıyor.  Ziyaret ve Ticaret amacıyla Tarsus’a  gelenler ise konaklamak ve gecelemek için  otel arıyor.
OTEL ARAMAKTAN YORULDUK
MersinHaber Gazetesi olarak birkaç kez  tanık olunan kalacak otel arana konusunda Tarsus'a gelenler, "Tarsus'ta aile olarak kalabileceğimiz otel sayısı 2-3 tane. Onlarında yataj kapasitesi  az. İnanırmısınız akşam 16'dan bu yana kalacak yer arıyoruz. Uygun olmayan yerler var. Otel aramaktan artık yorulduk. Tarsus'a çok katlı ve yatak kapasitesi yüksek oteller yapılmalı." Dediler.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.