Tarsus » Yerel »

TARSUS İDMANYURDU BAŞKANI GÜNKUT, BAŞKAN BOLTAÇ İLE BİRARAYA GELDİ

Tarsus idmanyurdu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Günkut, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ile biraraya geldi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus idmanyurdu Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Günkut, beraberinde Tarsus idmanyurdu Başkanvekili Hasan Aküzüm ile birlikte Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç ile biraraya geldi.

Tarsus idmanyurdu Kulübü, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda  Takımın menfaatleri doğrultusunda, fayda sağlayacak adımlar atılması ile ilgili Başkan Boltaç ile fikir alışverişinde  bulunulduğu ifade edildi.

Tarsus idmanyurdu kulübünden Başkan Boltaç'a yapılan ziyaret ile ilgili Açıklama şöyel:

"Tarsus İdmanyurdu Yönetim Kurulu Başkanı  Muhammet Günkut  ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili  Hasan Aküzüm Tarsus Belediye Başkanımız sayın Ali Boltaç ile bir araya geldiler. Takımımızın menfaatleri doğrultusunda bir toplantı gerçekleştirilirken yine takımımıza fayda sağlayacak adımlar atılması gerektiği konusunda da fikir alışverişi yapıldı. Takımımıza gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü sayın Ali Boltaç'a ’a teşekkür ediyoruz."

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.