Bozyazı »

MÜDÜR KARALTI, BASIN MENSUPLARIYLA BİRARAYA GELDİ

Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Karaltı kahvaltı programında, ulusal ajans ve yerel basın temsilcileriyle biraraya geldiler.


@mersinhaber 'i takip et
Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Karaltı kahvaltı programında, ulusal ajans ve yerel basın temsilcileriyle biraraya geldiler.
Anadolu  Ajansı  Bozyazı Temsilcisi ve Güneydenhaber editörü Muzaffet Keklik, İHA Bozyazı Temsilcisi Şeref Turgay, Tekeliajans editörü Şener Portakal, Belediye Basın temsilcileri İbrahim Yıldırım ve Durmuş Ali Arı, Müdür Karaltı'nın davetiyle kahvaltıya iştirak ettiler. Çeşitli başlıkların konuşulduğu kahvaltıda, özellikle eğitimle ilgili iletişimin sağlıklı yürütülebilmesi konusunda işbirliği yapılması kararlaştırıldı. Kurumlarımızın haber niteliği taşıyan etkinliklerinin ulusal medyada da yer almasından memnuniyet duyulduğu ifade edildi.
Müdür Karaltı, ajans ve yerel basın temsilcilerine işlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.