Tarsus » Yerel » Adana »

BAŞKAN BOLTAÇ, DENİZ ALİ'NİN YARDIM KAMPANYASINA DESTEK VERDİ

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 9,5 yaşındaki Deniz Ali Soydan düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi.


@mersinhaber 'i takip et

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 9,5 yaşındaki Deniz Ali Soydan düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi. 
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin temsilcileri, iş insanları, muhtarlar, DMD savaşçısı Deniz Ali Soydan için dün akşam düzenlenen ortak canlı yayında buluştu.
Başkan Boltaç, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 9,5 yaşındaki Deniz Ali Soydan'ın yanında olmak için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile diğer ilçe belediye başkanlarımız ve STK’ların katılımı ile yardım gecesinde tüm Türkiye olarak destek olduklarını söyledi.
"Onun umut dolu gülüşünü görmek, bu zorlu yolculuğunda ona güç vermek için bir aradaydık." diyen Başkan Boltaç, insan hayatının herşeyin üzerinde olduğunu belirterek, Deniz Ali Soydanın sağlığına kavuşması için Mersin birlikteliğiyle başlatılan yardım kampanyasında tüm Türkiye destek olması Türk insanının ne kadar yardımsever bir millet olduğunu    birkez daha kanıtlandını vurguladı.
Başkan Boltaç, Deniz Ali Soydan'ın tedavi olarak sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.