Tarsus » Yerel »

BAŞKAN KOÇAK, AVRUPA VE ASYA ZİRVESİ'NE KATILDI

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Dünya Odalar Federasyonu’nun düzenlediği Avrupa ve Asya Zirvesi’ne katıldı.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Dünya Odalar Federasyonu’nun Avrupa ve Asya Zirvesi’ne katıldı. 
Dünya Odalar Federasyonu (WCF) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilen zirvede 62 ülkeden 800’den fazla iş insanı bir araya geldi. 
Aynı zamanda Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi olan Başkan Koçak, WCF Genel Konsey Toplantısına da katıldı. Konsey toplantısında dünyanın en büyük iş örgütü Milletlerarası Ticaret Odası’nın (ICC) 2024-2026 yol haritası değerlendirilerek, dünya ekonomisindeki gelişmeler, uluslararası riskler, küresel ticaretteki bariyerler, ticarette dijitalleşme, iklim değişikliği başta olmak üzere çeşitli gündem konuları ele alındı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.