Tarsus » Yerel »

TARSUS'TA CAMİ YAPIMI PROTOKOLÜ İMZALANDI

Tarsus'ta inşa edilecek Cami yapımı protokol imza töreni Kaymakamlık makamında gerçekleştirildi.


@mersinhaber 'i takip et
Tarsus'ta inşa edilecek Cami yapımı protokol imza töreni Kaymakamlık makamında gerçekleştirildi.
Alıcı Çelik Sanayi A.Ş adına hayırsever Mehmet Emin Alıcı tarafından yaptırılacak olan caminin protokol imza töreninde açıklama yapan Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, “Hayırsever Mehmet Emin Alıcı Fevzi Çakmak Mahallesinde 1.686 metre karelik alanda cami yapacak. Cami hem ibadet yapılacak yer olarak hizmet verecek hem de özellikle gençlerin, kadınların, çocukların da ihtiyaçlarına cevap veren mekanlar olacak. Allah hayrını kabul etsin, sayılarınızı arttırsın” dedi.
Tarsus Müftüsü Murat Akçay, mahallede cami ihtiyacının bulunduğunu belirterek yapılacak caminin mahallenin hem manevi yapısına katkı sunacağını hem de mahallede yaşayan vatandaşların ibadet ihtiyacını gidereceğini söyledi.
Hayırsever Mehmet Emin Alıcı ise böyle bir hayrı yapmasına vesile olan Kaymakam Akyüz ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Akyüz, Akçay ve hayırsever Alıcı arasında cami yapımı protokolü imzalandı.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.