Yerel »

Kahraman ve Kurt, Üniversite Camii İnşaatını İnceledi

Mersin'de bulunan Genel Müdür Kahraman ve Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Kurt Üniversite Camii İnşaatını İnceledi.


@mersinhaber 'i takip et

Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Diyabet İşleri Başkanlığı Yönetim  Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin  Kahraman ve Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt Üniversite Camii İnşaatını İnceledi 
Bir dizi program kapsamında Mersin’de bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, Başkanlık Müşaviri ve Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Doç. Dr. Fatih Kurt ve Diyanet İşleri Başkanlığı Vaizi Ömer Erden İl Müftüsü Aydın Yığman ile birlikte yapımı devam etmekte olan Mersin Üniversitesi Camii inşaatında incelemelerde bulundular.
İl Müftüsü Yığman’ın inşaat durumu hakkında bilgilendirmede bulunduğu Üniversite Camii tamamlandığında ibadet alanı dışında; sunum ve toplantıların yapılabileceği çok amaçlı salon, çalışma ve araştırma faaliyetlerinin sürdürülebileceği kütüphane ve okuma salonunu yer alacak.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.